pondělí 12. května 2014

Příčina nemocí

Iva Adamcová: Proč jsme nemocní?
Z přednášky Trstená, 30. 11. 2013

02:53:30)

Otázka: Bylinky: proč je nepoužívat? Není lepší předcházet chorobě pomocí přírody, než později řešit velký problém klasickou medicínou, která odstraňuje příznaky a ne příčinu?

Iva:
Já jsem nikdy neřekla, že nemáte používat bylinky.

Pamatujte si: každá nemoc vzniká zápisem bloku, to znamená duchovní příčinou. Každá, absolutně každá.

Jsou i výjimečné stavy, kdy si nabíráte už hmotu těla jako bohové, a přicházíte už do rodiny, kde je nějaká karmická nemoc. A ta je zase jako úkol z toho, že v minulosti jste se třeba neuměli milovat. Dejme tomu, že jste se třeba dřív neměli rádi, tak si dneska karmicky, aby to pro vás bylo obtížnější, naberete třeba roztroušenou sklerózu. Nebo cukrovku od narození. To jsou věci, které najednou to dítě má od dětství. A teď pozor: je to vždycky společná hra, a je to součástí osudu. A věřte mi, že i takovéhle karmické nemoci jsou důležité, a když je ten člověk přijme, tak ani svět nemusí vědět, že jste nemocní.

Karmické nemoci jsou velmi těžké, když ten člověk je neumí přijímat. To znamená, on se nemá rád za to, že je má, vadí mu to. Pak si stěžuje na osud: „Jéžiš, proč zrovna já?“ Máte odpor k tomu, že to máte. Největší dopad má to uzavírání čaker, odmítání té nemoci. Věřte mi, že kdybyste to přijali, tak byste tu nemoc prožili tak, že by ta nemoc nebyla pro veřejnost ani poznatelná. Věděli byste to jen vy, že ji máte diagnostikovanou. Největší paseku u těch karmických nemocí dělá, že ti lidé to nepřijímají. Takže, vždycky udržet toho člověka v klidu a v míru, aby tohleto přijal.

středa 7. května 2014

Velký třesk

Velký třesk
Iva Adamcová 
Benefice, Praha 26. 4. 2014

(00:23:30)
Už mě znáte, možná většina lidí. Možná jsou tu i někteří, co mě vidí poprvé, a možná někteří o mě ani neslyšeli. Ale to nevadí. Pokud je dneska oslovím, tak si mě možná najdou, a když mě nenajdou, tak jak vám dneska vysvětlím – to už vy vlastně víte, pokud mě znáte - obojí je dobré. Protože obojí je přesně zaznamenané ve vašem vývoji a osudu, a obojí obsahuje pouze vaše hmota, kterou považujete za samy sebe.

Já už teď čtyři a půl měsíce nepřednáším a dolaďuji si své vlastní osudové věci, abych se mohla po čase přemístit na místo, kde se můžeme zase setkávat a kde si pak můžete dolaďovat své osobní cesty, kterým nerozumíte. A stejně vám všem budu vysvětlovat jen to jedno jediné, co vždycky vysvětluji.

Za tu dobu přišly už trošku jiné pohledy. Byla jsem v kontaktu s Božstvím a ukazovalo mi, jak se zase ty věci mají, takže vám zase mohu říci o kousililíček víc, protože za ty čtyři a půl měsíce se naše planeta pořád pohybuje ve vesmíru dál, hluboko se posunula, takže moje hmota, i vy, to dovolí, abyste se to dozvěděli.

čtvrtek 1. května 2014

Dotaz: Jak vnímáte dění na Ukrajině?

Jak vnímáte dění na Ukrajině?
Iva Adamcová: 
Benefice Praha 26. 4. 2014

(1:36:27)
Teď je tu otázka: Jak vnímáte dění na Ukrajině?

Iva Adamcová:
Výborně. Ono se to týká i přechodu planety do 5D. Už jsem o tom mluvila i na mnoha přednáškách: celý systém se musí zbortit. Bortí se ekonomicky, bortí se skutečně ze všech stran. Protože egoismus je uložený v zákonu hmoty, je uložený ve vaší DNA. A lidé, kteří se tam pohybují a narodili se tam ve svém osudu, jsou tam na správném místě. Teď se zbortí úplně všechno. Já jsem vždycky říkala, že se to musí posrat. A posere se to.

František Novotný:
To je i staré čínské přísloví. Říká se tam, že nakonec se všechno k dobrému posere.

Iva Adamcová:
Ano :DDD, vidíte jak ti Číňani byli dokonalí :DDD. Ano, je to tak, je to dobře, všechno se musí zničit. Tam se přijde na obrovské věci. Už jsem varovala lidi, kteří by se chtěli dostat do politiky: ještě to nedělejte. Až se to všechno posere, pak můžete.

Protože zákon hmoty nepustí věci. Ale hlavně, lidé, kteří už žijí ve vědomí 5D, vy se vymaníte zádrhelům, není proč vyučovat. Nedostanete se do těch situací, které by vás strhly. Jste vždycky jenom tam, kde si to zasloužíte. Na to nezapomeňte. Zachovat klid, žádný odpor.

Budou se ještě dít velmi drsné věci, protože většina lidstva na planetě zevnitř to 5D tělo, tu hmotu, oživuje 3D systémem. A to se musí velmi rychle vybíjet. S tím bylo počítáno. I Kristus na to upozorňoval, i vůbec věštby, které byly. Je to nutné. Ti lidé mají ve své DNA už při narození, kam patří. To znamená, že oni budou teď rychle odcházet z této planety, z různých důvodů, končí jim teď jejich bytí hmoty, bod B. Je to v plánu, a je to zapasováno do hotového osudu planety. Takže vše je dobré. I na Ukrajině. Byť by se z toho rozpoutalo cokoliv. Je to nutné, a je to v osudu planety. Vím, že každý jste na jiném procentu toho přijetí, ale stejně vám nic jiného nezbyde... (1:39:15)