úterý 16. prosince 2014

Košice 21. - 22. 6. 2013

Iva Adamcová
Z přednášky Košice 21-22.6.2013 
(Zasláno Jarmilou)

31
Jen 1/7 lidí je schopna přejít do 5 D. Planeta je oživlá Matka Země a vaše těla, které máte a bydlíte v nich jako malá část Boha, tak tyto těla obsahují prvky této planety. Jestliže člověk opustí tělo, ve kterém přežívá, navrátí se prvky zemi zpátky.“Prah jsi a v prach se obrátíš.“Jak se chová tělo, které neodložilo 3D, odděluje Boha od Země. Jakýkoliv egoismus, odpor těla je okamžitě trestán. Altruistická, láskyplná činnost, protože vaše nitra jsou Bohové, potřebují se sjednotit. Jedno obrovské centrum Jednoty. Jednota je neuvěřitelný zdroj hojností, když se neodděluji do iluze, do pozice hmoty. Nebojujte v úrovni hmoty. Dokud člověk slouží hmotě, je otrokem. Teprve, až se vás ta hladina prozkouší, že vás ničím neovlivní, pak ona slouží vám.

Já jsem Bůh a jsem vše, co existuje, a jestliže já jsem Bůh a jsem vše, co existuje, potom jsem každý člověk s jeho činem. Každý čin je můj a s každým činem souhlasím. Vše je vůle má. Amen

S láskou pokorně žiji pro druhé. Jsem Bůh, láska. Všechny situace byly dobré, protože bez toho prožitku bychom si to neuvědomili. To se týká i přechodu mezi 3 – 5D, protože lidi většinou si nejsou sami sebou jisti, tak používají jisté berličky, karty, kyvadélka…Stačí se podívat do nitra čistoty a ta odpověď vám přijde, aniž se o něco opřete, ale to jsme my lidé, že si vše potřebujeme ověřovat. Změna je trvalá pravda. Je to život, je to Bůh sám.


V Čechách žije žena, která zná Pravdu a nikdy ji neřekne, až v té době, kdy moci zla (vibračně), již na ni nedosáhnou. To bylo řečeno jedné ženě v cizině o Ivance. Existují vyšší světy matematiky, hudby. Jeden člověk, který miloval matematiku a dostal nějakou cenu, říkal: “Já rozumím rovným pravidlům a to matematika má, náš svět ne.“ Ten má ego. Každý si dělá nemorálně ty své výboje. Jednota už pravidla má. 1D je hmota, pak je další dimenze, vnímá polohu. 3D - vytváří se čas a prostor. To je poslední dimenze před nevědomostí a vědomostí Boha. Bezpodmínečně milovat a neprosazovat svoji vůli. Oni si ubližují a naučí se neubližovat až po mnoha životech, kdy poznají, nebo jim dochází, že to samé je učiněno jim. Vědomí, že všechno celé léta, dělali sami sobě. Kdyby tyto lidé věděli, že jde zabít myšlenkou, tak by to udělali. Pravidla jsou jiná. Ten člověk se to dříve nedozví, dokud nedoleze do Jednoty. My všichni. Ví, že by to udělal sám sobě. Dohromady jsme jedno.


Košice 21.- 22.6.2013 36

oddělenosti tohoto těla a vy to potom možná komplikujete jiné buňce ve stejném těle tohoto světa. To místo tam někde bude, protože Bůh ví, že to nekomplikujete. On se pak o vás postará a postará se dokonale. Pocit, že vám to vadí, je neodpouštění. Nedostanete se k vlastní bytosti. Odpustit mamince prokletí…Ve stejných karmách pak splácíte bolest druhých lidí, kterou jste způsobili. Když ty děti, lidi dokážete udržet v klidu v jakékoliv situaci, vy jim obrovsky pomůžete, protože tím klidem jim ukážete jemnější vibraci a oni tím projdou mnohem lehčeji.

Obyčejné lidství. Obyčejný člověk již netouží předvádět něco před druhými lidmi, už netouží mít víc peněz. Ten člověk ví, že má to, co má, a tento stav obyčejného lidství je tím nejvyšším stavem, který všechno řídí. Jakmile ještě něco chcete posunovat vlastní vůlí, tak skutečně zasahujete a to se dělo i v minulosti, kdy se vám to zdálo být přirozené, jsou takzvané kolektivní meditace. Na této planetě je například 7.tříd, protože nás je tu skutečně sedm vrstev a každá vrstva obsahuje lidičky a buňky, které se mezi sebou vyvíjejí a z jedné vrstvy do druhé se velmi, velmi těžko postupuje.Příhoda s autobusem. Ano, tady nemůže být spravedlnost, protože tady mají lidé svá ega. Nadjá toho kamaráda vědělo, že ještě při větší zátěži umí vystartovat a umí ublížit. A tuto zkušenost, kterou si nyní prožije, je pro něho velmi důležitá. Nyní již ví, že by to příště nikdy neudělal, že vlastně potrestal svou rodinu. Když jste hodně čistí, tak pro vás je větším utrpením, když vy ublížíte druhým, jak oni vám, protože cítíte karmu, kterou jste si vytvořili a kterou musíte sklidit. Takže vidíte,jak je těžké se vymanit z téhle jedné fáze, z jedné hladiny. Ono vás to nepustí a vaše Nadjá ví, že někde máte rezervu a abyste to pochopili, musíte tohle udělat. Takže vidíte, že je dobře, že jste to udělali, jinak by vám to nikdo nevysvětlil.
Ivanka na krku-kruhy-duchovní učitel. Všechny negativní věci předváděli rodiče nebo okolí a já jsem věděla, že toto dělat nechci. Tenhle obyčejný člověk léčí nejvíce. Kam se hrabou všichni léčitelé. Léčí i v čase i v prostoru takové té imaginární kouli, protože když já jdu životem a už z lásky k druhým lidem nedělám blbosti egoismu, tak už je chráním před jejich vlastními emocemi, které by toho negativního člověka s negativními postoji jakoby ovlivnily. Takže já vám nezavdám příčinu k tomu, abyste si vedle mne vytvořili negativní emoce. Tím už vás chráním. Také vám ukazuji na vlastních příkladech, jak se chovat. Pak se vám dějí zvláštní věci. Když se s někým rozcházíte, tak se rodina většinou přikloní k svému příslušníkovi rodiny. Ti lidé budou vědět, že jste čistí, že jste nic neudělali nečestně, co by poškodilo druhé lidi, protože tak už jste spojeni s nitrem druhých lidí. Tohle již je živé Božství.

Stav na planetě je: Lidé, kteří jsou velmi negativní, ale oni za to nemohou. To je ta část, která žije v iluzi a je smrtelná. Vnitřní čistota-příhoda u zubaře-hráli divadlo. Já jsem vlastně človíček, který vás přišel osvobodit od devítihlavé saně, která na vás vrčí, iluzorně odmítá se sjednotit s celkem. Ten, kdo to pochopí, se prožije do úplně jiného života. Všechno je pro vás již zábava, kdyby to byly sebehorší věci. V lásce lehce všechno vyřešíte, protože pak víte, kudy vede cesta a zbytečně nekomplikujete sobě i druhým lidem cestu.

Hromadné meditace. Již jsem vám řekla, jak je těžké se vymístit z nějaké hladiny. Každý člověk podle počtu životů má nastavenou hadí sílu (vibrace), které odžil a počet zkušeností, nebo-li tzv.,emocionální koeficient. My lidé máme tady pro náš egoismus, intelektuální koeficient, ale ten je úplně nedůležitý. Vaše inteligence člověka je nastavena do role vašeho těla a je jedno, jestli se dneska narodíte jako génius nebo idiot. Je to role, kterou jste slíbili zahrát sobě i druhým a proto odsoudit druhého člověka, že je blbec, je pro vás veliké nebezpečí., že si toho blbce příště zahrajete, abyste se dostali do pocitů odsouzeníhodného člověka, které nyní vyšlo z vás. Každá duše v každé roli, která je uvnitř toho těla je vědoucí a je nejinteligentnější, jakou si vůbec umíte představit. Ta duše to ví, jenom program těla nastavuje nějaké jiné chování a konání. Tohoto si buďte vždycky vědomi.

Co si ale všichni splníme, je emocionální koeficient. Ten se shora odčítá. Součet všech vašich prožitků i minulých rolí, které si vždycky odnesete z toho hmotného světa nahoru, pak se zase vracíte pro ty další. To je důležité, protože vy potřebujete soucítit, dostat se přes hladinu srdce nahoru, když se chcete dostat do vyšší dimenze k druhým lidem.

Přestaňte považovat věci za důležité a méně důležité a věnujte se všemu naplno. Všechno byste měli dělat se stejným jakoby pocitem, že teď je na řadě tohle konání a já ho dělám rád. Neupřednostňujte ani lidi, ani situace. Všechno je zapotřebí udělat, aby to zmizelo. Jestli se budu bát, že přijdu o zuby, tak o ně přijdu, nebo že jsem tlustá, tak budu tlustá, to jsou věci, které jsou zbytečné. Většinou ta cesta strachu se tam promítá, protože to odmítáte. To tvoříte, aniž byste to věděli. Hary Potter. On obětuje z velké lásky sám sebe. Tím přijde o život. Jestliže někdo od vás odejde, všichni jsou s vámi, jsou


2 komentáře:

  1. přicházíš a odcházíš, ale až se jednou vrátíš, zůstaneš, africké přísloví

    OdpovědětVymazat