středa 28. ledna 2015

Staré Křečany

Iva Adamcová
Staré Křečany, 1. Část
(Zasláno Jarmilou)

Iva Adamcová se narodila jako mystik. Mystika je nauka, jak komunikovat s Bohem. S mysticismem to nemá nic společného. Mysticismus je něco tajemného, strašidelného. Mystik je člověk, který s Bohem skutečně komunikuje.


Naučím vás systém, a až vám dojdou věci, které vám říkám, tak se vám nikdy nic nemůže stát, protože s vámi dělám několik věci najednou. Za prvé vás vtahuji do přítomnosti, za druhé otvírám vám třetí oko a překlenuji vás přes hladinu 6. čakry, což, jak mnozí víte, už je božský člověk (člověk, který tzv. chodí s Bohem) .

Iva Adamcová miluje všechny lidi úplně stejně, protože oni ať dělají, co dělají, oni hrají pouze své role ve svých životech.

Vaše zápisy, které nejsou v souladu v Jednotě, tzn. kde vymístíte Boha ze sebe v přítomnosti, tam v čase si uděláte karmic. zápis, který k vám přitáhne bolest nebo nemoc. A nejen to, vy jste selhali ( v uvozovkách), protože chyba neexistuje. Tenhle komický zápis k vám přitáhne znovu podobnou situaci a podobné lidi, kteří vám zase budou chodit tzv. komplikovat život ( z vašeho pohledu)

Tohle všechno můžete zastavit teď hned (osudy, nemoci, komplikace). V průběhu přednášky se budou ve vás dít zvláštní věci. Každý má v sobě jakoby dvě kartotéky. Jedna jsou věci nevyřešené a jedna jsou věci vyřešené. Tak, jak budu mluvit, tak z těch nevyřešených si budete přehazovat do vyřešených. A ty, které máte ještě nevyřešené, budete vědět, že si smíte opravit. Takže buďte bedliví a pozorní, protože situace opravné k vám budou chodit.

Všechno, co existuje, je celek. Někteří lidé se brání názvu Bůh, ale je jedno, jak to nazveme. Otec, Pán, Vesmír, Absolutno. Tenhle celek všechno je Bůh, my jsme jen jeho malá buňka (pohled člověka odděleného ve hmotě) a zbytek světa (zbytek Boha). Mezi vámi a Bohem a zbytkem světa existují brány, tzv. čakry. Ty brány otvíráme a zavíráme.
Každá čakra je spojená s jednou žlázou s vnitřní sekrecí. Hypofýza jako žláza je spojená s 1. čakrou. 1. Čakra je spojená s našim fyzickým, nejhrubo-hmotnějším tělem, takže váš vztah k životu (optimismus nebo pesimismus) se odehrává tímto způsobem: zkuste si představit, že jste šťastni. Myšlenka spokojenosti, tzn. že vám nic nechybí, že všechno klape, jak chcete, tahle jedna myšlenka rozehraje v hypofýze program, kdy okamžitě hypofýza vytváří enzym štěstí. Tento enzym se do dvou minut dostane ke každé buňce našeho těla. Podle toho „ Jak nahoře, tak dole“, všechno, co se děje ve vnějším světě, prožíváte i ve vašem těle, tzn. buňky vašeho těla jsou jakoby malí človíčkové, kteří pracují za vás. Ta buňka má svůj vlastní život. Ona se rozmnožuje, narodí se, umírá, vylučuje, jí, metabolizuje, má svoji funkci, tak jako vy – osoba. I vy máte každý svoji funkci, někdo je lékař, někdo prodavač. Funkce je i bezdomovec. A dobrá funkce. Člověk by tady neměl ničím opovrhovat. Všechno je jednotné a dokonalé. My se k té dokonalosti později dopracujeme.


Vše je dobré. ( 1. Božská věta)
Touhle větou a vysvětlováním všech věcí do téhle věty vám teď otevírám třetí oko. Ono se vám posléze, až odejdete, zase přivře do míry, do které jste přišli. Jelikož jste směli nahlédnout do pravdy, bude se vám to v těch vašich zkouškách a situacích líp zvládat.
Svůj rezervoár si nosíte kolem sebe v auře. Takže všechno, tak jak máte v těle, se děje ve vašem vnějším světě. Jestliže vy nabudíte pocit spokojenosti, hypofýza svým endorfinem (hormon štěstí ) do minuty pošle chemický příkaz všem vašim tělním buňkám, aby byly šťastné. Co děláme, když jsme šťastní: komunikujete s lidmi, máte je rádi, to samé učíte dělat svým endorfinem svoje tělní buňky. V tu chvilku vaše tělo pracuje na plné obrátky. A pracuje tak, jak by mělo. Komunikuje, pomáhá druhým buňkám, když by jedná buňka nemohla, druhá ji zastoupí. To je přesně, jak v tom vnějším světě. V tomhle stavu půjdete za roh a uvidíte tam někoho, koho se bojíte. Úderem myšlenky strachu se zastaví výdej endorfinu a nastartuje se v hypofýze výdej jiného krizového stresového hormonu, který se znova krví dostane k vašim tělním buňkám. V tu chvíli okamžitě vaše buňky změní chování a chovají se znova tak, jak vy, když se bojíte. Vy se tomu člověku vyhnete, nepodáte mu ruku, co kdyby nám chtěl ublížit, když na nás zazvoní, tak mu ani neotevřete. To samé dělají vaše buňky. Ty buňky v dané oblasti (oblast první čakry) (vždycky ta čakra oživuje úsek vašeho těla) nespolupracují.
Každá čakra, když je dokonale otevřená, vy jste spokojeni. Je asi 12 cm otevřená. To je ideální stav. Ta čakra je bránou mezi vámi a Bohem. Vy si ty čakry uzavíráte svoji nespokojeností, tzn. že se ta čakra zavře. Anebo existuje ještě druhá chyba. První chyba je, kdy se ta čakra víc uzavře, nemůžeme skrz tu čakru od Boha dostat víc energie, jsme vyčerpaní, unavení. Druhá chyba je, když si svým chováním čakru víc otevřete (asi 18 cm), takže z vás se vrací energie Otci. Ale Otec nám nic nedělá, vy si to děláte sami. Vy sami si buď zamezujete energii Otce, aby přišla do vás, nebo ji sami vracíte...........
Všichni léčitelé jsou pod šestou čakrou. Léčitelé léčí následky, neznají příčiny, nemohou zjistit příčiny. Já vás naučím, jak zlikvidovat příčiny v sobě, které máte.
Symbol a význam času: Čas neexistuje. To je základní postřeh, který si musíte uvědomit, aby jste uměli pracovat s přítomností. Zkuste si představit čas jako korálky navlečené na niti. Vy budete sedět tady teď v přítomném čase (jeden korálek). Zeptám se vás, existuje minulost? Minulost existovala, když byla přítomností. Ona se stala v přítomnosti. Vy si pouze pamatujete minulou přítomnost. Probíhá paralelně spousta věcí, které jdou těsně vedle sebe, vy se vyvíjíte. Existuje budoucnost? Ne, budoucnost bude existovat, až bude přítomností. Existují pouze přítomné okamžiky. Teď, teď, teď.
Jste tady proto, aby jste byli lepší, aby jste se učili. To je jediný důvod, proč přicházíte. To, co umíte, už se nemusíte učit. Naše Nadjá přichází ve dvou okamžicích. Buď když jsme hodně šťastní, nebo když jsme úplně na dně. To jsou dva mezní okamžiky, kdy nám to Nadjá ukáže směr. Příhoda: Jak by jsi se chovala k vrahovi svého dítěte? Nijak, bylo by mi jedno, jestli ho chytí nebo nechytí. Odpouštět, věc je v osudu a musím ji snášet, jaká je - správně, proto se to nestane. To co umíte, se už nemusíte učit. Je to jako ve škole. Když se jako prvňáček nenaučíte počítat do dvaceti, nedostanete se do druhé třídy a znova budete dostávat ty samé příklady. Takže ať je jakákoliv těžká situace, která nastala, přichází pro vás, máte na to ji zvládnout. Takže zachovat vždycky klid, spokojenost, optimizmus. Ten Otec sám za nás všechno udělá.
Když už začnete žít v přítomnosti, už můžete ovlivňovat váš budoucí osud. Lidé většinou neumí žít v přítomnosti (v přítomném okamžiku). Jsou myšlenkami buď jen ve vzpomínkách nebo v budoucnosti. Co bude, co naplánuje. Vaše přítomnost je tam, kde máte tělo. Když jdeme např. na úřad, kde vím, kde nás budou drtit, nebojte se toho, než tam dojdete, ale až tam budete, tak veškerou svojí energii bez strachu nechte k dispozici Otci (Vesmíru, Absolutnu) (otevřená čakra), optimisticky s úsměvem uvidíte, jaké se budou dít zázraky, každý vám vyjde vstříc.
Člověk pesimista to neumí. Kouká do minulosti. První čakra bude pořád tak sevřená - následky bolesti nohou, úrazy.
V aurickém těle je vidět jednotlivé zápisy, čas už jde taky odhadnout a vypočítat, kdy jste to udělali. Tak se vám vrací zápisy, které si znova budete opakovat, co jste neudělali dobře.
První čakra sevřená - já vám pak řeknu, jak se to tříští, pravá strana je duchovní a levná strana je hmotná. Pak vás bolí buď levá strana, když si někoho přímo zhmotnili a vidíme ho negativně. Nebo vás bolí pravá strana, duchovní, to je situační strana. Tzn. když se nám nelíbí, že se ta situace zrovna tak děje. Věci se vždycky dějí dobře. Jsou lidé pesimističtí, kteří se dívají stále do minulosti nebo do budoucnosti, a bojí se ji. Nejsou v přítomném okamžiku "já si určitě zlomím nohu, já určitě onemocním, jestli já splatím hypotéku". Oba dva typy lidí nejsou spokojeni (první čakra). Skutečně budou mít problémy s nohama a dočkají se takových situací. To Absolutno, Vesmír, do té sevřené čakry nepustí. Stěžují si na okolí, na osud, ale oni sami si tvoří takový život.
Optimismus je nejrychlejší duchovní postrkovátko. Držte se zuby nehty "tady a teď". "Tady a teď" si v kritické situaci uvědomte, že vám hlava neupadla, že pořád dýcháte, že se to dá vždy nějak udělat.
Já mám lidi v jedné rovině. Já vás miluji stejně jako svoji biologickou rodinu, která je navázána na tuhle hmotu. Bude to pro vás obtížný stupeň, ale bude to pomoc i pro vaši rodinu. Člověk, který má všechny lidi stejně v jedné rovině, ten svoje děti vychová správně. Nebude jim ulevovat. Kdybych viděla, že budou ubližovat někomu slovně nebo myšlenkou ve svém okolí, zasáhnu, protože vím, jaký dopad to bude mít na toho človíčka, když to celý život bude tvořit. Bude nemocný, bude mít bolesti a bude se i karmicky točit v podobných situacích. Protože já to dítě miluji, já nedovolím, aby Bohu (Celku, Absolutnu) ubližovalo. Jak ostatnímu Bohu, tak sama sobě. Proto je zapotřebí si to srovnat. Proto se přednáška jmenuje Návrat k Jednotě.
Lidé dělají třeba ty špatné věci z nepochopení a z toho, že neví, jaká je pravda. Vy se naučíte žít v přítomnosti, tady a teď, tzn. být spokojený. Co to znamená být spokojený ( na 1. čakře). Když se vám tu teď se mnou bude líbit, tak jste spokojeni. Vaše 1. čakra se normalizuje (jakkoliv byste přišli sem rozladěni) a už nastává průnik, vstup Otce (Vesmíru) do čakry. Už teď, když budete spokojeni, se budete léčit.
Když ke mně přišli lidé zdrceni osudem, situačně, to je jedno, co se ji dělo, jen jsem si je posadila, uvařila čaj, „ prosím tě, to nic není „ , „tohle se dá napravit“, „ zůstaň klidná“, tím hovorem se ta čakra znormalizovala. Když alespoň chviličku vydrželi, třeba do druhého dne, odešli s úlevou, druhý den mi volali, že jsem měla pravdu, ono se to vyřešilo. Pozor, vyřešilo se to proto, že na pár hodin se čakra znormalizovala. Otec (Vesmír) mohl přijít napravit. Skrz tu 1. čakru, když prochází energie, tak to není jen neviditelná energie. Tou energií mohou být peníze, člověk, který nám může přijít pomoct ( ten člověk nebo ty peníze jsou jen zevní schránka či obal toho neviditelného). Vyřešilo se to, protože jsme optimističtí.
Představte si pesimistického člověka. On má sevřenou 1. čakru, i když bychom mu chtěli pomoct, tak se k tomu ani nedostaneme. Taková nechuť z jeho strany, pocit, že to nemá cenu. To dělá ta uzavřená 1. čakra. Ten člověk odstrkuje tu pomoc od sebe. Jestliže budete nespokojeni, nedostanete nic, protože tu 1. čakru sevřete. Ono se to k vám nedostane. Jestliže jsme spokojeni, smíme dostat víc od Absolutna.
Jestliže v prostředním kanále ( od 1. čakry nahoru k Absolutnu) vytváří ego negativní emoce, vy si ucpáváte těmi zápornými emocemi hlavní kanál k Otci. Takže ho nemůžete slyšet. Prožíváte se pak v bolestech nebo ve špatných stavech. Takže když ke mně přijde člověk, který má tzv. vztahovku, tak ta energie nemůže jít nahoru, ale tady (2. čakra) se zauzluje a odráží se k zemi. Nastartuje příslušná žláza s vnitřní sekrecí a kolem 2. čakry se po čase vyvine nějaký zdravotní zádrhel. Spousta lidí už tu energii cítí. To je ten náš odmítavý postoj.
Zkuste si představit, že vy ke mně přijdete, abych vám tohle sundala a vyčistila kanál. To jde, ale jenom teď na přechodu mezi jednotlivými platonskými měsíci. Za normálních okolností během 2000 let přes průběh platonského měsíce to nejde, ale teď, protože část lidstva se může posunout do Vodnáře vývojově, to jde. Vy byste to třeba nestihli, a přitom to máte už blízko. Já jako urychlovač, v rychlosti tyhle věci sundám. Vy už po výkladu víte, co smíte a nesmíte dělat, já to odblokuji, ale pište si, že přijdete do opravné situace, protože ve vaši přítomné chvíli, kdy jste si ten zádrhel vytvořili, jste to nezvládli dobře. Kdyby jste to zvládli dobře, tak by zde zádrhel samozřejmě nebyl. Velice rychle přijde opravná záležitost. Ale vy už víte, jak se v té chvíli zachovat, abyste to udělali dobře. Vaše učení se zrychluje, tím vás převádím do jiné dimenze.
Jestliže jsme se naučili žít v přítomnosti, smíme využívat minulost ke zlepšení naší budoucnosti. Minulý zážitek znovu projít v mysli tak, jak bychom si představovali a chtěli, jak by měl proběhnout. Vytvořili jsme opravnou situaci, předpřipravili jsme si to v hlavě, ještě se to neudálo. Musíme se ale v probíhající opravné situaci držet v přítomném okamžiku, protože to je pro nás razítko. Jakmile tím projdete ve skutečné přítomné chvíli a zvládnete to, máte to za sebou. Situaci jsme nanečisto již prožili v hlavě. Takže proběhnutá situace bude např. o 30 % lepší, napříště zase o něco lepší, není to naráz o 100 %. Ono to v těch budoucích přítomných okamžicích bude slábnout a slábnout, až se úplně vyčistí.
Přítomnost je tam, kde máte svoje tělo. Nestarat se, co bylo nebo bude. Je to úplně zbytečné. Tím, že se bojíte, tak to nechcete. Tím jen zhoršujete svůj budoucí přítomný okamžik. Všechny události jsou úžasné, co na nás čekají. Vy jste si je naprogramovali. Vaše Nadjá vás postavilo do tohoto těla, do tohoto života, abyste si všechno prošli. Vaše ego to odmítá. Nedělejte to. Jsou věci, které se skutečně nedají obejít. Musíte jít přes ně. Ani ne se zavřenýma očima, ani oklikou, ani je nepodlezete. Většinou se pak stává, jak to bylo jednoduché (a v přítomném okamžiku).
Mám rodinu kolem sebe, nejen svoje děti, ale i cizí lidi, aniž by to ti lidé věděli. To je také podmínka Jednoty. Moje děti mohou být vzdáleny na tisíc km, a přesto jsou tady s námi. Nebudu se kvůli tomu trápit a plakat, protože oni by se taky trápily a nebyly by šťastny. Takže tak to není . Takže to je taky podmínka času a prostoru.
Když budu v čase a prostoru žít v přítomnosti, jsem ve Skutečnosti. To jen vaše ego (tělo) vás odděluje od Jednoty. Jakmile dosáhnu žít v přítomnosti, mohu na dálku komukoliv pomoci. I kdyby byl na druhé straně Vesmíru, mohu s ním komunikovat. Takže prostor neexistuje.
A čas? Karmické zápisy máte v určitém čase, které jste vytvořili. Stav vývoje všech vašich těl – jsou to všechny vaše role, které jste kdy hráli. Člověk, který se již narodí sem do lidského těla, žije asi 500 životů, což obnáší asi 27 000 let tady na Zeměkouli nebo na planetách (někdy se můžeme zrodit někam jinam). Když se narodí člověk do těla poprvé, tak se pod 1. čakrou narodí překrásná energie. Indové tomu říkají kundaliní síla, která život po životě o ten pětistý dílek vzrůstá (zvedá se).
Co se děje při narození a umírání. Jestliže matka otěhotní, tak vaše hmotné tělo je spjaté se 3 prvními čakrami, tzn. bytost, která se zaháčkuje na matčino tělo, se přichytí 3 čakrami ( 1.,2., 3.,). Nahoře v neprojeveném světě žije od 4. čakry až do 13. čakry, tam máme těch čaker ještě víc, co prorůstají ještě přes neprojevený svět. Tzn. nahoře si plníme svoje úkoly v tzv. aurickém božím těle. Jestliže se potřebujeme vtělit do hmoty a tady si zase odžít nějaký čas, tak vaše bytost se chytí matky, kterou si vybrala. Své rodiče si vybíráte, protože přes jejich genom, který získáváte, kombinací matky – otce, je zapsaný skutečně celý váš osud ( to už ví i medicína) Tam je např. stanoveno, že ve 36 letech dostaneme rakovinu. Ten člověk ji skutečně dostane. Předtím selže v určité fázi, aby se něco naučil. To všechno je výběr Nadjá.
Vybíráme si rodiče, proto Bible říká „ Cti otce svého a matku svou .“ Skutečně, byť by ti rodiče byli tzv. sebehorší, vás týrali, cokoli dělali, tak jste si je vybrali, protože je potřebujete, abyste se vyvinuli tím směrem, který potřebuje vaše Nadjá. My přicházíme v bodě A a odcházíme v bodě B, to není náš věk, je to to, co se potřebujeme naučit. A to, co se máme naučit, máme přesně dané ve vašem genomu. To nám nikdo neodpáře. Proto je hloupost bránit se svým zkouškám a testům. Naopak, máme se z nich radovat.
Postup je takový. To dítě se narodí ( bod A), jeho rodiče ho naučí míře ega, které mělo v minulosti, když odkládalo tělo.


Staré Křečany, 2. Část
Vy už budete mít hadí sílu třeba zde (5. čakra) – už máte určitou míru božské energie a určitou míru ega. Zhruba v bodě A1, v dospělosti, se dopracujete do podobné výšky.
Při odchodu z těla odkládáme svoji hmotu, odkládáme svoje role, zůstává vám zkušenost. Tu zkušenost nám nikdo nesebere. To je váš poklad, který je trvalý a věčný. Vaše tělo nejste vy, to skutečně je pouze dům, odložíme všechno, odejdeme jenom s vašimi zkušenostmi.
Dítě se narodí rodičům, to dítě jim nepatří. Když dítě umře, rodiče to má taky naučit, že dítě jim nepatří. Osud je daný a je zde zapotřebí hluboký respekt (k vývoji). Můžeme namítnout, tak proč tady jsme, když je to všechno dané. Základní body jsou dané. Ale máme danou i šíři cesty. Otec nám dá určitou míru volnosti, abychom se mohli rozhodnout. Kdo nechce být veden (shora), musí být vlečen. Pokud je konzervativní a brání se výzvám života, tak se uzavírá 1. čakra, přichází nemoc, úrazy nohou. Všechno (život) by šlo hladce, kdyby se člověk nebránil. Nabídla se mu např. jiná práce, původní ho nebaví, nemá se bránit. Lidé si ty zádrhely dělají sami a pak bědují a naříkají na svůj osud. A je to zbytečné.
Když se dítě narodí, je to čistý Bůh a žije v Jednotě. Uplyne zhruba rok a půl až dva roky. Stav myšlenek začíná, až když poprvé to dítě řekne „ já „. Okamžitě končí jednota, nastává dualita, zrodilo se ego, vznikají myšlenky. To dítě najednou vidí, že ne všechno je dobré, tak jako předtím. Ale vidí, že jsou věci dobré a špatné. Dobré jsou ty, které se hodí egu člověka a špatné jsou ty, které se nehodí. V současnosti, když se dějí ty dobré věci a špatné věci, v současnosti se dějí i další věci. Vedle hlavního kanálu (podél páteře) jsou ještě dva kanály, je to ida a pingala. Oni nejdou rovně, ale dotýkají se jednotlivých čaker, aby je oživovaly. Ve chvílích, kdy přitakáme těm tzv. dobrým věcem, tak se ida rozjíždí od hmoty, od země směrem k Otci (Absolutnu, Vesmíru) Takže máme takové libé pocity. Čakry se krásně upravují, přesně do pozic spokojenosti. Vašimi myšlenkami a hormony, které tam posíláte. To je dokonalé.
Jakmile ale uvidíme“ špatnou věc „, ida se zastaví a rozjede se pingala opačným směrem, od Otce se zalívá do země a máte špatné pocity. Je vám těžko, nelíbí se vám to. My pak vidíme „ dobře „ , „špatně „ , „ nahoru „, „ dolů „. Tak žijeme spousty životů. Až těsně pod 6. čakrou , kdy už člověk odkládá naději, vás učím, že“ vše je dobré“, aby obě ty strany šly NAHORU.
Jakmile poprvé začínáte žít, ale skutečně žít, to je to , proč jsem se narodila a proč přicházím, že vše je dobré, nastává váš návrat k Jednotě. Vy skutečně uvidíte, že vše je dobré. Od toho okamžiku, kdy to začínáte v praxi žít, se všechny čakry, které jsou (větší hlavice, otevření mají dopředu) (menší dozadu ), ony se otočí směrem nahoru. Stáváte se tzv. božským člověkem. Nemusíte o tom mluví na veřejnosti. Stačí, když se tak chováte a jednáte. Je těžké vysvětlovat vnějším lidem, proč tohle, tahle hrozná věc je správně. Oni by vám nerozuměli. Oni na to nejsou připraveni. Ale stačí, že je svým chováním budete zklidňovat. Tím jim budete upravovat stav čaker a tím zlepšovat situaci. Budete takovým sluncem pro ostatní lidi. A tohle je hrozně důležité.
No najednou vidíte, že se to dítě dostalo do duality, projde celým životem k bodu B a nastává okamžik, kdy jste se naučili, co jste měli. Přicházíte k tzv. "smrti" (protože smrt neexistuje). My de facto zažíváme pouze rozvázání prvních třech čaker, abychom se zase od 4. čakry výš vrátili zase do neprojeveného světa.
Okamžik smrti. Rozpadne se ego. Je to těsně před rozvázáním 1. čakry. Poslední myšlenka „ já „ uzavírá dualitu a vy se dostanete na druhou stranu do Jednoty, kdy všechno jste vy a že vše je dobré. V tom okamžiku se do minuty rozváže 1. čakra. Do týdne se rozvazuje 2. čakra a do 40 dnů. Přesně tak, když se narodí miminko a uvelebí se v tom těle v šestinedělí, tak samo máme zase těch 40 dní, ve kterých se rozpadá astrální tělo. Až budete nad 6. čakrou, tak astrální tělo bude nahrazeno světelným tělem. Tenhle člověk už je vědomý tady. Ten žije současně v projeveném i neprojeveném světě zároveň. Jeho tzv. mrtví ho nikdy ho nikdy neopustili, navštěvují ho. Nikdy o nikoho nemůžete přijít. Je to krásné.
V současnosti se děje proces ten, že život po životě vám stoupá božská energie, ale vedle paralelně nastává další proces, který je opačný. V tomto procesu vy v 1. životě dostanete neuvěřitelný dar. Když vám bude duchovní člověk tvrdit, že ego je špatné, nevěřte mu ( ? ). Všechno, co nám tu Otec nadělil, je dobré. Vaše ego vás vhání do zkoušek. Když se narodí to ego a vy jdete do té duality a vidíte dobré věci, špatné věci, tak už jede vaše učení. Ta hmota vás vyučuje. Zvířata ego nemají. Spousta lidí řekne, že jsou lepší, jak my. Tak to není. My jsme skutečně vývojově dál, oni mají o jednu oktávu od 1. člověka, co se narodí, nižší energii. Kdybyste energii toho 1. člověka, co se narodí, dali tomu zvířeti, tak to zvíře okamžitě zemře, protože ta energie je skutečně hodně vysoká.
Emocionální kvocient, kterým jsme hodnoceni nahoře v neprojeveném božském světě , bytosti, které se už nemusí zrozovat, mají emocionální kvocient 800. Zvířata mají 6, člověk má 65, Kristus měl 350. My jsme skutečně blízko zvířátkům. Člověk, který se vyvine zhruba po těch 500 životech, obsahuje 4 oktávy.
My dostaneme to ego, které je skutečně darem. Je to tzv. ctění. Takže ten človíček se narodí a najednou něco chce. Cokoliv. A něco pro to dělá, aby to získal. A tím se učí.
Tím, jak život po životě vzrůstá kundaliní, tak se děje proces opačný. Při každém odložení těla při úmrtí se „ sloupne „ jedna slupka z toho ega. Čím výš kundaliní vystoupí ( více životů si jako člověk odžijeme ), tím je těch „ slupek „ ega méně a my jsme od toho ega lehčí a lehčí.
Bytosti, které se narodí už v intuiční úrovni ( 5. čakra), už vědí, že úplně poslední věci, které jsou důležité, jsou ty hmotné. Už ví, že mnohem důležitější jsou věci neviditelné. Láska, přátelství, svoboda. To jsou věci, které si člověk, který si prožil zhruba 250 životů, ten člověk vůbec neví, která bije. On za to nemůže, že jde a bojuje s tím druhým člověkem. Oblasti např. Arábie, Indie, Afrika – jaké tam jsou boje – oni za to nemohou. I my jsme žili tyhle životy. To, že jsme v úrovni např. 6. čakry, je pouze přirozenou vývojovou věcí, my jsme odložili více těl, to, že jste vstoupili v čase o trošku dřív.
A nebudete navazováni karmou k těmhle bytostem, které tak ubližují, tehdy, když vám ty bytosti nebudou vadit, protože svět je pouze poznatelný. Abyste věděli, že je někdo krásný, musíme vědět, že je někdo ošklivý apod. Každá věc má svoje krajní body a mezi nimi je stupnice, podle které hodnotíme. Nebudeme žít poznatelností, jestliže jednoho budeme vyvyšovat a toho druhého hanit. Jestliže toho jednoho vyvýšíte a druhého ponížíte, ty lidi, které jsme zkritizovali, si budeme přitahovat do svého života. Ale oni jsou přitom stejně dokonalí. „ Chci být jako tento a nechci být jako onen „ Nic víc. Já jsem jen využila poznatelnosti. Pak takový jakoby negativní člověk vám nepřijde nikdy do cesty. Vy víte, že negace neexistuje. To negativní tvoří ego člověka a to je iluzorní. To ego, to je to „ malé já „
  1. dimenze je dimenze bodu ( to už máte dávno za sebou)
  2. dimenze je dimenze plochy. Ve 2. dimenzi žijí všechny bytosti, které vnímají jenom plochu.
  3. dimenze je naše dimenze běžných lidí, kteří mají ego, nežijí v přítomnosti (v přítomném okamžiku). Naše smysly patří k hmotnému tělu. Pro vaše smysly je vytvoří domnělá virtuální realita časoprostorové křivky. Je to proto, že lidé žijící ve 3D mají ega, neboli ubližují si. Oni jsou „ odděleni „. Tyto bytosti jsou v dualitě. Jestliže ten člověk chce někomu ublížit, musí v čase a prostoru doběhnout k jinému tělu a ublížit. Kdyby ty bytosti věděly, že jde cokoliv udělat myšlenkou, tak by to udělaly. Proto ten Otec nám zde dává vědomí duality, oddělenosti, aby k těmhle věcem nedocházelo.
Teprve člověk, který se naučí žít v prostředním kanále, tzn. v Jednotě, a začnete to po mnoha zkouškách ve svých životech žít, přestane pro vás existovat čas a prostor. Čas a prostor je spojený . Tady už slyšíte časoprostorová křivka. Jestliže se ale naučíte žít v přítomnosti, tzn. ve spokojenosti, já vám řeknu, co znamená na každé čakře přítomnost.
  1. Čakra- když tady a teď budete spokojeni, nechcete být ani v minulosti (tzn. „ předtím to bylo lepší, než teď, kdy ona sem přišla a začala povídat“), ani v budoucnosti (tzn. např. „ už abych byl pryč“) – to jsou pocity, kdy se nám tady nelíbí. Jestliže se nám tady nelíbí. Jestliže se nám tady líbí, čakra má ideální velikost. Není ani smrštěná, ani hodně otevřená. Tehdy Otec ve vás pracuje, jste plni síly, je vám dobře, všechno klape. To je stav přítomnosti na první čakře.
  2. Čakra – na druhé čakře je tzv. odpouštění. Když vám někdo něco udělá, tzv. ublíží (podle vašeho názoru) a vy nejste schopni zapomenout na tu situaci, která se někdy v přítomném okamžiku stala, neustále vás tíží, že vám udělal špatnou věc. Ten člověk nás jen učil, on nám udělal dobrou věc. Museli jste si to prožít. Vy totiž procházíte do vibračního platonského měsíce Vodnáře. Tam se dostanou pouze lidé, kteří skutečně jsou schopni odpouštět a mít všechny čakry volné a průchodné Otcem.
My žádný v další přítomné chvíli nejsme stejní. Probíhají dva procesy. V hlavním kanále nám přibývá božská síla a zároveň nám ubývá ega.
My se narodíme jako bytosti a přijde sem na zem 100% vaší energie. Ve fyzickém těle toho miminka je asi 30% jeho energie a 70% je v jeho aurických tělech. To vy nevidíte vašima hmotnýma očima. Fyzickýma očima nevidíme, že to dítě si s sebou donese svoji skutečnou energii. Jenže to dítě jde svým životem po přítomných chvílích a učí se. A tehdy se dějí paralelně dvě základní věci. Roste mu tělo fyzické, kde se neustále rodí a umírají buňky. Tzv. se regeneruje. Během tohoto procesu on jde životem po přítomných chvílích a učí se. To znamená, ani v jednom okamžiku ten člověk není stejný. Začne i jinak přemýšlet.
Takže z pohledu přítomnosti neexistuje neodpouštět My třeba nejsme schopni zapomenout na situaci, kdy ten člověk nám „ ublížil „ , ale on už teď dávno neexistuje, teď už je to zase někdo úplně jiný, jinak přemýšlí. Ten člověk nás předhonil třeba ve dvaceti jiných věcech, umí odpouštět, vy ne atd.
Tak si představte, co to znamená pro skutečně duchovního člověka neodpuštění. Neexistuje. My v žádné přítomné chvíli nejsme stejní, jako v předcházející. Dítě se učí od rodičů, jak umí odpouštět, jak jsou vzteklí, láskyplni, zároveň se v jeho těle rodí a umírají buňky, ani v jednom okamžiku ten člověk není stejný. Třeba za 9 let už tam nežije jediná jeho buňka jak před těmi 9 lety, hlavně on jinak přemýšlí. Ten člověk nás předhonil v jiných věcech, které umí. Pokud neodpouštíme, my si neseme balík karmy. Takže vás budou přitahovat bytosti, které vám budou „ubližovat „ , protože vy nevíte, že tohle se máte naučit. A proto je dobré, že jste ty lidi potkali.
4. dimenze je vchod ( = přítomnost) z 3. dimenze do 5. dimenze. Naučíte li se žít v přítomnosti v jednotlivých čakrách, prolnete se do Boha a stáváte ve božským člověkem. Stav spokojenosti je jediný, kdy se prolnete do vyšších dimenzí.
My jsme ve svých přítomných chvílích reagovali v egu, ale my nejsme ego. Do svého božství se tudíž dostaneme bez ega.
3. čakra – jak vypadá přítomnost. Tady a teď se něco stane a v následující chvíli ze sebe vyloudíte zlost – buď do hmoty, třeba na pana Nováka, kterého si zhmotníte, uvědomte si prosím vás, že on neexistuje. Všechno je totiž Bůh. Bůh rozsekaný na neuvěřitelné množství malých částí. On hraje role. A ty role mají svoje těla (my jsme na toho Boha v sobě zapomněli). Tzn. jestliže Bůh ve vás ublíží Bohu v druhém člověku, vy ubližujete sami sobě. Nesmíme mu ublížit ani myšlenkou, protože vy nejste tělo. Největším omylem lidstva je, že si myslí, že jsou tělo. Ústy třeba nic neřeknou, ale v hlavě si myslí moc ošklivé věci. My jsme energie (vědomí), která to tělo oživuje. Hlídejte si své myšlenky! Přijdou špatné myšlenky, ty nejsou vaše, vy jste Nadjá (vědomí), vy jste božství. To jen ego našeptává, abyste se k němu přiklonili. Lidé na vysoké úrovni už budou vědět, že to špatné, co se v něm objeví, není on. Když kolem vás projde nějaká negativní myšlenka, tak si to představujte jako nějaké projíždějící auto. Ale jestliže si o sobě budete myslet, že jsem špatný, to už není dobré. To už si strháváte svoji spokojenost na čakrách. Je to mylná domněnka, že to zlo ve vás jste vy. Nejste to vy.
Jestliže tu zlost vytvoříme, vytvoříme karmu a ta k vám přitáhne člověka, který vám něco podobného udělá. Ale nemůže za to ten člověk, on je k vám přitahován karmou. Vy jste se to nenaučili nemít zlost. Vy sami sobě všechno děláte, nikdo druhý neexistuje, kdo by vám to udělal.. Je jenom jedna obrovská bytost (Vědomí), která hraje hru. Jestliže tu hru prohlídnete, můžete se zbavit úplně všeho.
My tady vývojově procházíme fázemi. 1.fáze je, když spousty životů až někam pod 6. Čakru člověk bojuje, tím zapíše karmu. Někdo druhý mu tu katmu musí vybít. Lidé neví, že ten, kdo mu to vybíjí, je anděl, protože mu zlikvidoval zápis. On to vidí obráceně, jinak. To je minimálně 450 životů.
Pak najednou poprvé v jednom životě mu dojde v 2.fázi, že když to tomu člověku vrátí, tak vypadá stejně jako on. Zaobírá se už poznatelností. On už takový být nechce. V tomhle období si uvědomte, že po předcházejících spoustě životech, než vám tohle dojde, máte na každé čakře záznamy. Takže v té době vypadáte jako blbečkové, co si nechají všechno líbit. Všichni kroutí hlavou, jak jste hloupí a nevracíte. Vydržte, oni neví. Jednoho dne všechny karmy budou splacené. Lidé, kteří vám ji přicházejí vybíjet, jsou vaši andělé. Jednoho dne ze dožijete, že na těle nebudete mít žádnou karmu, pokud si ji tam v tu dobu neuděláte. Ale to potom už přichází okamžitě (vybití té karmy).
Skutečně věřící člověk, aniž byste se uměli modlit, je ten, který žije podle systému „ To, co nechceš, aby ti dělali druzí, nedělej druhým lidem.“ Jednoho dne pak budete žít nebe na zemi.
Když se dítě narodí, přinese si 100% svojí energie na Zem. Ve fyzickém těle toho miminka je asi 30% jeho energie a 70% je v jeho aurických tělech. To vy nevidíte vašima fyzickýma očima. Tělo rostlo, takže se obrátil poměr, v dospělosti je 70% energie ve vašem fyzickém těle a zbytek 30% je ve vašich aurických tělech.
Příklad. Když doslouží buňky na vaší kůži a odloupnou se, ony jakoby umřely, v tom okamžiku vaše tělo odloučilo pouze schránky pro energii těchto buněk, ta buňka odchází do vašeho aurického těla, které si nosíte okolo, aniž byste ho vlastně viděli. Kdyby ta buňka se svojí energií odešla pryč, už byste nebyli 100%. A to není možné. Vy svoje rezervoáry nosíte vždycky s sebou. To samé se děje i v tom vnějším světě. Když splníte svoji roli života, odložíte tělo v bodě B, odkládáte pouze domeček, ta energie, kterou jste, Bůh ve vás, po odložení ega a těla, odcházíte čekat do aurického neprojeveného světa božského těla. A tam čekáte na další roli.
I ta buňka, která byla kůží, příště se zas narodí třeba do ledviny. Poslední, nejvyšší zkušeností diferenciované buňky jsou neurony. Nikdo není lepší a nikdo není horší.. I ta nejobyčejnější buňka, která se narodila do těla, která není ještě pružná, není zkušená, je celek. Kdyby tam ta jedna buňka chyběla, už by to nebyl celek.
Buňky, které odcházejí a nemusí se už zrozovat, odcházejí do božského světa, jsou i ve vašem aurickém těle, rodí se další první. Všechno je neuvěřitelně dokonalé. Má to svoji logiku. A je to stejné ve vašem těle jako ve vnějším světě. Kdyby jste si někdy nevěděli rady, podívejte se do těla. Třeba taková pýcha. Představte si, že máte jednu buňku v játrech, a ta jaterní buňka bude pyšná na to, jak čistí krev. To je nesmysl.Správný postup je, že ta buňka má být šťastná, že smí čistit krev. A pomáhat Jednotě. Vaše úmysly hodnotí vaše Nadjá a Božské tělo.
Zvedat optimismus, který léčí. Vaše pýcha a namyšlenost srazuje vaše úmysly.
Staré Křečany, 3. Část
Přítomnost na 4. čakře. Člověk prožije nenávist nebo lítost. Obojí je špatně. V následujícím přítomném okamžiku to vyřešíte ve spokojenosti, abyste si neuzavřeli čakru. Ego umírá v přítomnosti. Jestliže jste spokojeni, jednáte bez ega. Jestliže jste nespokojeni,, skáčete buď do minulosti nebo do budoucnosti. A tam ego žije. A z toho máte karmu a bolesti a nemoci. Jak se na každé čakře zachovat, abyste neonemocněli, což je stav spokojenosti. Na první čakře my vyjadřujeme lásku k životu, tomu svému životu, osudu, který jsme si vybrali. Vaše Nadjá si vybralo všechno od bodu A do bodu B, co se máte naučit. To jste skutečně vy, ten Bůh (vědomí Já jsem). Ego potom odmítá ty děje, které se vám potom zdají být špatné. My už víme, že nejsou špatné. Je zapotřebí přijmout tu situaci ve vašem životě tak, jak přišla a v klidu si ji prohlídnout, nezareagovat emočně, všechno se vyřeší a všechno se ztratí. Vyzkoušejte si to alespoň jak v laboratoři.
Je zde velice důležitý optimismus, dostanete víc, jen když jste spokojeni. Takže když nejste spokojeni, vezmou vám i to málo, co jste měli. Emocionální prožitek pesimismu – „ to se může stát jenom mně“, „ co se mi ještě stane“, „štěstí nechodí po horách, ale po lidech“,- zlomí si levou nohu. Takže kromě toho, že naboural auto, tak mu ještě někdo ukrade peněženku – nic není náhodné. Uzavíráme si přísun energie od Otce (Absolutna). Když se čakra příliš otevře, energie se vrací od člověka k Otci. Jsou to lidé tzv. „vychechtaní“. To je člověk, který doma nepracuje, např. padá mu komín, má zaplevelenou zahrádku, v práci se ulévá, nechává za sebe dělat druhé. A jak není doma ani v práci, hned do hospody a nalívá jedno za druhým. On je společensky neplatný. On se vidí odděleně v dualitě, že „nikomu nic do toho není“.
Zkuste si představit zase pohled do těla. Jedna buňka když to bude dělat, tak já jako Bůh, já té buňce nemusím nic dělat, ona je moje, já ji miluji. Ale tu práci v tom těle musí někdo odvést, takže ji za ni musí udělat někdo jiný. Bůh mu nedělá nic On sám svým chováním, svojí neužitečností si otevře tu čakru a vrací energii zpátky do božího těla, protože nějaká jiná buňka ji musí udělat. Vy se vidíte odděleně. Ty těla nejsou oddělená, nekončíte fyzickým tělem, to spojení je neuvěřitelně silné. Vy vidíte zatím jenom těma fyzickýma očima a ne duchovním zrakem. Až se vám otevře, uvidíte skutečné Boží tělo. A otevře se vám, jak budete na svoji čakře spokojeni. Příklad – pohled do těla – jedna konkrétní buňka sežere živiny pro milión buněk. To samé se děje, když někdo vytuneluje nějakou fabriku. On to ukrade. Peníze, které vy vidíte jen jako peníze, jsou energie. Ta energie na účtu se třese – oprava chalupy, boty a další věci. Ty peníze jsou pouze symbolika pro lidi, protože potřebujeme tu hmotu někde zhmotnit, abychom se přesvědčili, že si na něco šáhneme.
Ve skutečnosti ty peníze symbolizují v těle krev, která nese spravedlivě každé buňce živiny. Jestliže někde navíc ukrademe, někde o to musíme přijít. Vy jste se narodili fyzickým rodičům a máte fyzickou schránku. Tím zdědíte i jejich majetek. Přesně tolik potřebujete pro svůj život. Jestli někde navíc ukradete, někde o to musíte přijít. Jsou různé varianty, jak to vracíme (koupí si auto, pak ho nabourá). Přesně to, co máte, je přesně to, co potřebujete. Když ten člověk takhle koná (krade), složí hmotě. A je to tvrdá služba. Jestliže jste nad hmotou, budete respektovat, co skutečně máte a co vám patří. Ta hmota vám začne sloužit. A dějí se neuvěřitelné věci. Optimismus, neobávat se ničeho. Vždy v pravý čas přijdou peníze nebo nám někdo dá jídlo, když na něj teď nemám. Jestliže podlehnete obavám, sevřete si spojení s Otcem (Universem, Absolutnem, Bohem). Nedostanete nic.
2. čakra – Na druhé čakře je odpouštění. Je zde vylučovací systém. Když vám někdo něco udělá a nejste schopni to vyloučit ze své mysli, že vám něco špatného udělal, už učíte svůj vylučovací systém dělat vám to samé. Neboli to, co děláte Božímu světu, děláte sami sobě.
Většinou čakra má jen 1 funkci, druhá čakra má dvě funkce. První funkce je odpouštění a druhá funkce je sexualita. Odpouštění je nesmírně důležité. Pokud neumíte odpouštět druhým lidem, ale i sobě (vy jste buňka Božího těla, ti ostatní jsou zase buňky – to je celek). Tzn. budete odpouštět druhým lidem, ale budete si vyčítat sobě, neumíte to taky. A dějí se ve vás ty stejné věci. Učíte váš vylučovací systém, aby vašemu tělu nevylučoval. Zádrhely – ledviny, močové cesty, močový měchýř.
Pokud bude neodpuštění v partnerském vztahu, dějí se zádrhely v pohlavní oblasti. Tzn. u mužů prostata, varlata, u žen vaječníky, děloha, čípek. Jestliže umíte opravdu odpouštět, přijde něco, aby vás to prozkoušelo, zda to opravdu umíte (je to razítko, že to opravdu umíte). Přijde to skrz někoho, kdo je tím pro vás anděl, není to darebák, aby nám přišel něco udělat. Tím, že odpouštím, tak se neodděluji. Jakmile to dokážeme, tihle lidé vám zmizí z cesty sami, bez agrese. Druhá funkce – sexualita. Prvotní přitažlivost, neboli sexualita je v atomu. Jádro má náboj plus a v orbitech obíhají záporně nabité elektrony. To je prvotní přitažlivost neboli sexualita. Celé stvoření ve hmotě kmitá.
Říká se, že Bůh spí v kameni. V tom kameni je ta psychická energie tak maličká, že lidé, kteří ještě nejsou tak citliví, oni skutečně necítí. Ale jakmile se prolnete nad 6. čakru, budete cítit úplně všechno. A budete milovat všechno úplně stejně. Je to nádhera.
Jestliže vy jako buňka sloužíte Božímu tělu, chcete všem lidem dobro, stačí jen pochopit úsměvem, pak se vám dějí i jiné věci. Všechno se vám vyřeší. Je to spolupráce s Božím tělem. Buďte spokojení a optimističtí, držte se toho.
Ta hmotná věc má skutečně psychickou energii, která s námi komunikuje. A má taky sexuální energii. Kdyby ji neměla, tak se rozpadne. To je přitažlivost, která udržuje tvary a předměty pohromadě.
My jak vycházíme z jednoho a jdeme do druhého – vyšší jsou rostliny, ty mají o oktávu vyšší energii a vyšší tuhletu psychickou komunikaci, než mají běžné předměty. O oktávu výš jsou zvířata. Člověk je lepším zvířátkem, člověk obsahuje čtyři oktávy. Nejprve je to člověk, který vidí jenom hmotu, on nemá šanci pochopit něco lepšího. Tím, jak božské energie přibývá, dostanete se do 4. čakry, poprvé zjistíte, co to je láska. Jinak člověk neví, co je láska. On si to jen myslí. On ji třeba zaměňuje za vlastnění, v sexualitě za chtíč. Oni ti lidé za to nemohou. I vy jste si prožívali tyhle životy. Další fáze, která vzrůstá, to jsou tzv. prorokové, ti už mají vysokou intuici. A potom je člověk nad 6. Čakrou – už je člověk Bohem, oživený Otcem. Člověk, který učí už jenom svojí přítomností.
Sexualita na 2. čakře, kterou máme, je stejná duchovní energie, ale o oktávu nižší, než je vaše energie duchovní na třetím oku. Takže všichni léčitelé, kteří se drží pod šestou čakrou pár životů, léčí přebytkem svojí sexuální energie. Tzn. ten člověk už má nějaké spojení a vědomosti o Bohu a to vědomí on předává ve svých vibracích. Ty vibrace jsou mnohem vyšší, než má jakýkoliv člověk vedle něj. Ale není nikdo lepší, nikdo horší. Je pouze Celek. Být obyčejným člověkem je nejkrásnější a nejlepší úleva.
Žena je emocionální. Žena má duchovní značku O (vodorovné břevno uvnitř – značí emocionalitu). Duchovní značka muže je O (svislé břevno uvnitř znamená logika). Emocionalita a logika patří k sobě, doplňujeme se, to je dokonalé spojení. Proč jsme muž a žena. Naše čakry vibrují, jsou různě otevřené, ale hlavně mají směr rotace. Ty rotace se střídají. Žena začíná rotovat na levou stranu v 1. čakře, takže její rotace jsou levá (1.čakra), pravá (2.čakra), levá, pravá atd.. Tahleta rotace způsobuje u ženy, že má hodně estrogenů a maličko testosteronů (mají oba dva hormony, polovinu genomu od otce, polovinu genomu od matky), což jí tělo modeluje do ženských tvarů. U muže začíná rotace doprava. Tyhle opačné rotace způsobují, že má hodně testosteronů a maličko estrogenů.
Vy si vytváříte svým myšlením hormony. Ty se přidávají do systému k tomu základnímu vybavení hormonů. Pokud si vytvoří víc estrogenů, bude mít o to méně testosteronů (vždy je to do 100%). Odráží se to i na vizáži člověka. Jak přemýšlíte, takoví jste. Muž a žena se budou milovat, dochází k sexuálnímu aktu, v okamžiku vyvrcholení se všechny jejich čakry na malý okamžik zastaví. V okamžiku vyvrcholení je zážitek Boha ve vás. Bůh je neuvěřitelná energie, strašně krásná. Až dojdete nahoru (nad 6.čakru) a zažijete trvalé sandhi, odložíte svoji sexualitu, protože to samádhi je asi milionkrát větší, jak váš sexuální zážitek ve vyvrcholení.
Život po životě ve vás toho Boha přibývá. Každým dalším životem vy jste schopni po různých utrpeních v jednotlivých životech po větších zátěžích snést Boha. Co by se s vámi stalo jako s lidskými těly, ve kterých přebýváte, kdyby se vám ukázal ve své pravé podstatě? Byli byste jako máslo, když položíte na horkou plotýnku. VAŠE TĚLO BY SE ÚPLNĚ ROZTEKLO A ROZTAVILO. Ta energie je šílená, šíleně krásná. Ale vy si zvykáte na tu energii. Takže vyvrcholení člověka, který je v 6.čakře je úplně jiné, než u člověka, který dosáhl 5.čakru, 4.čakru atd. Kdyby vyvrcholení člověka, který je v 6.čakře, zažil někdo, kdo nedosahuje k 6.čakře, okamžitě umře. Nepřežije. Takže vy máte zážitky přesně takové, jak k vám pasují, jak odpovídají duchovnímu vývoji. Je to dokonalé. Ten Bůh nás k sobě tahá.
Zvířata nemají ego, mají sexualitu. Rostliny mají nádherné vibrace v okamžiku oplodnění. Větší vibrace zažívají už zvířata, ale u nich, protože nemají ego, tak je to obráceně, tam je to na vůni, aby se zvířata spojila v tu pravou chvíli, aby jejich rod nevymřel. My už máme svoji vůli, my už to máme jakoby obohacené.
Kdy si ubližujete v těchto úrovních. První zádrhel je, když ten člověk odmítne sex. Zavírá čakru. Všechno, co tu je, je dokonalé, postavené k tomu, abyste to využívali. Využívejte ale s rozumnou mírou. Je to boží energie, která je v tom člověku a ona musí žít.
Člověk, který jenom sexuje, takového člověka ucítíte takovou jednoduchostí. Příliš otvírá čakru a dopady jsou podle toho. On o tom mluví, vtipkuje, dělá narážky. On v této oblasti energeticky vystřílí energii pro pochopení svých základních úkolů v jeho životě. Je pak vyčerpaný, unavený, nerozumí věcem, podrážděný. Takže si zhoršuje svoji životní situaci. Zádrhel má samozřejmě v karmě.
Takže ideální stav v sexualitě na 2.čakře je milovat se s partnerem, kterého milujete srdcem. Protože styk pouze s chtíčem vám nepřinese nic, jen rozladění. Zážitek s člověkem, kterého milujete srdcem je neuvěřitelný.
Pokud člověk v životech nedoleze do 250 životů, kdy se poprvé dostanete do srdeční čakry, která je nejdůležitější, potom teprve pozná člověk, bytost zhruba po 250 životech, co je láska. V Arábii jsou muži, co mají 10 žen, oni si jenom myslí, že je milují, ale oni je nemilují. Oni je vlastní. To jsou pro ně věci, oni na ně žárlí, ony musí chodit zahalené, to všechno je díky tomu přivlastňování. Ti lidé za to nemohou. I vy jste kdysi tohle dělali. I jste vraždili, dělali jste cokoliv, co se děje všude na těhle lidech. Buďte rádi, že už tohle máte za sebou.
Žena dřív mohla otěhotnět lehce, nebylo tolik neplodných manželství. Teď si spousta lidí, kteří vidí jenom hmotu, myslí, že je to tím, že je planeta znečištěna. Tak to není. Každá čakra je vlastně brána.Teď proto, že jdeme do Vodnáře, se rodí malí Vodnářové. To jsou děti, které už žily v platonském měsíci Vodnáře. A žena, která není schopna odpouštět, nemůže porodit. Ona by to dítě Vodnáře zkazila. Ona by ho naučila neodpouštět. Takže brána 2. čakry se uzavře. I kdyby žena otěhotněla, tak dítě potratí, ona ho neudrží. Nemá takovou energii, kterou malý vodnář potřebuje.
3. čakra – ve třetí čakře je uložena moc. A první závada, kdy si uzavíráme čakru od Otce a vytváříme v egu, v nepřítomných chvílích (nepřítomném okamžiku) negativní emoce, když se člověk neumí bránit. Pozor, vy se smíte bránit jediným způsobem. Smíte se bránit láskou.
Člověk, který by se bál budoucnosti, se ji nikdy nedozví, dokud se nenaučí žít v přítomnosti. To je podmínka vědomí. Není čeho se bát. Jste Bůh a žijete v Božím těle. Ať vám druhý ubližuje jak chce a vy se neumíte zlobit, je jedna z nejvyšších zkoušek. Smíte se bránit jedině láskou. Když se sem rodíte, tak se přicházíte učit být pouze jen lepší.
Tedy člověk, který se neumí bránit, tak kdo jako učitel k němu přichází? Samozřejmě opak, člověk tzv. buldozer, který ho zase hrne. Vy se toho člověka nikdy nezbavíte, pokud vyloudíte zlost. Při vyloudění zlosti (to je zase nepřítomnost) se probudí ego, chce něco jiného. Vy se ho nikdy nezbavíte. Zapíšete si karmu, tou karmou se k vám přitáhne někdo jiný podobný. A i kdyby jste se odstěhovali od toho člověka tisíce km, tak ho někdo zastoupí. Vy jste si naplánovali, že toto budete umět. Všechno se děje správně. Vše je dobré.
Jestliže někdo přijde a tlačí vás do něčeho, smíte mu s úsměvem říct „Nezlob se, tohle já neudělám. Já s tím nesouhlasím, protože bych tím ublížil i těmhle…“. Nemusíte se zlobit.
Orgány, které tady jsou, jsou žaludek, slinivka, dvanáctník, játra a žlučník. V okamžiku zlosti se děje s vámi to, že komický zápis, který vytvoříte, vám smrští játra. Přes žlučové cesty má ale projít do dvanáctníku enzym, který vám štěpí tuky. Takže okamžitě, když se na někoho zlobíte, vám není dobře po jídle (říhání, těžko). To je tenhle zápis. Už vám je špatně proto, že tam na místě není enzym, který štěpí ty tuky, ale navíc tady to není (enzym), ale je to někde jinde, kde to nemá být. Je to v těch játrech, v těch cestách. Ta tekutina tam neželíruje, trvá to tak 20 hodin, ty játra pak povolí. Jenže zápis komický tam je, přitáhne vám někoho jiného a vy znova prožijete tohle. Zbavíte se toho jedině tehdy, kdy vám bude jedno, či vás někdo tlačí, či ne.
Druhá varianta, kdy se zase otvírá 3.čakra, což je stejný dopad, jsou „buldozeři“. To jsou lidi, kteří vás tlačí. My jsme takhle prozkoušeni většinou s našimi dětmi, kdy musíme respektovat, že to dítě tohle udělá. „Mami, jak jsi věděla, že se mi to stane?“ Já jsem ti směla poradit. Ten človíček si chce vyzkoušet svůj život. On si jde do nějaké zkušenosti se svým chtěním dělat. Tzn. egem. A ego má klapky na očích. Vy už víte, že je zle, že se to nemůže podařit, vám v té události chybí ta zainteresovanost. Jestliže chybí, vidíte, jak to dopadne. Takže pozor, smíte poradit tomu člověku „Prosím tě, nedělej to.“Jestliže nás poslechne, radujte se. Jestliže nás neposlechne, radujte se taky, on si jde pro svoji zkušenost. Někomu stačí jedna zkušenost, někomu tisíc. Ale jednou pochopí. Jeho ego totiž tak burácí, že není schopný to rozpoznat. Jeho ego se brání, on si přišel tu svoji zkušenost prožít. Je to pro něho nutné. Je to pro něj jeho učení. Je to dokonalé. Je to dobré tak, jak to je.




Staré Křečany, 4. Část


4. čakra je nejdůležitější čakra, kterou máme. Následuje zrození po zrození, jak vzrůstá hadí síla, ego se vypařuje. Teprve až člověk v jednom životě doleze do srdeční čakry, nastává stav, kdy je člověk polovina ega a polovina Boha. A bytost poprvé v tomto životě zažije, co je to láska. Do té doby to nevěděla. Ta bytost si jen myslela, že miluje. Následující další životy zvyšují úroveň božství, takže toho ega stále ubývá, až se dostanete vývojově pod 6.čakru. Od té prostřední čakry (srdeční), která je nejdůležitější, se stává, že toho Boha je tam už víc, než polovina. To je charisma člověka. Takže za to charisma ten člověk nemůže. On ho sice má, ale nepatří mu. Je to Boha. Je to Bůh v něm. Ego už je menší, než polovina.
My jsme bytost oživovaná paprskem v Duchovním srdci. To je přesně tam, kde si prstem klepneme po vyslovení „já“. To je náš duchovní střed. Tam se rodí vásany (závislosti, nedokonalosti, které jsme si v minulých životech nestihli ujasnit). To jsou věci, které vás trápí, protože na ně reagujete ještě v egu.
Mystická rovnice: Bůh = člověk – ego. Ega se nezbavíme tím, že s ním budeme bojovat, my mu musíme rozumět. My lidé se rodíme do hmotných těl do tzv. projeveného světa. V projeveném světě je hmota a my žijeme v těle – to jsou ty naše skafandry. Náš postup se odehrává mezi projeveným a neprojeveným světem. Oba dva světy – projevený i neprojevený tvoří součást hmotného světa, do kterého se rodíme učit se. Každý ten svět, projevený i neprojevený, má 7 úrovní. My vždycky patříme vývojově do určité fáze.
Obr. :
Neprojev




Projev
Každá ta fáze má svoje vibrace. Podle vašich vibrací, které tady získáte v tom hmotném světě, se zařazujete do úrovně neprojevu. Kmitáme tělo, bez těla, tělo, bez těla. Až jednou se stane, že jste v posledním životě. Už máte úplně minimalizované ego, dochází k mystické smrti, člověk ještě dožívá, jen září. Jejich práce je gigantická. Když odloží své fyzické tělo, projede ze své úrovně projeveného světa do neprojeveného.
I osvícený člověk, když tady ještě třeba 20 let bude dožívat, musí mít malinké ego. Planeta nemá vibraci takovou, aby zde udržela bytost bez ega. Ten člověk by okamžitě umřel. Takže i ti osvícení lidé si ponechávají nějaké drobnosti – někdo kouří, někdo chodí na sladké. Těsně před smrtí, kdy ten člověk má odejít, odložit ten skafandr těla, ten člověk to odloží a odchází. To je to, co ho tady drží. Jestliže vy v posledním životě odcházíte a budete chtít třeba ještě jenom poděkování od těch lidí za to, co jsme jim udělali, tak nás šoupne ještě do života, abyste si pro to poděkování přišli. Protože to ještě chceme my. Odsud odejde skutečně jenom neegoistická bytost, která dělá vše ve prospěch celku, neboli Boha. Boha vně, Boha v sobě. Tohle je dokonalý stav.
Abyste věděli, jak to v praxi vypadá. My máme svoje vásany – nedokonalosti, které jste ještě nevyčerpali, třeba budete trošku žárlit, nebo trošku neodpouštět, nebo se trošku zlobit – to jsou věci, které ještě nejsou úplně vytištěné. Ty jsou v Duchovním srdci. To je záznam, který vám určuje, co se bude dít, z čeho budete zkoušeni. Takže dojde k vyšlehnutí energie na moji vásanu, v praxi to znamená, že tady po ulici půjde zloděj, uvidí vaše auto, v něm se ozve „ukradnu to auto“. Ten člověk není ještě ve stavu, aby věděl, že v něm je malé já, jeho nepravé já, neboli ego, a že v něm je božský hlas, což je svědomí, které mu říká „nedělej to, to blbě dopadne, to bas nechtěl, aby ti to dělali druzí“. ON SI MYSLÍ, ŽE OBA HLASY JSOU JEHO. On jde a on to auto ukradne. Tady vidíte, že ten člověk za to nemůže. Nic nám nedělá druhý člověk. Jeho skutečná realita je Bůh v něm. Dělá vám to vaše ego.
Jestliže budeme cítit nesmírný soucit s tím člověkem, co dělá za pitomosti, on neví, že ho to dožene, že si tady píše karmu, on neví, že v něm je ten stejný Bůh jako v nás. Nevracejte mu to vy. Ono mu to vrátí samozřejmě někdo jiný, protože tím karmickým zápisem si k sobě přitáhne někoho, kdo mu tu karmu vybije.
V každém člověku tady, i v tom osvíceném, se občas ozve hlas negativity, neboli ega. Nereagujte. Nedohadujte se s ním (egem). Je hrozně mazané. Nenechat se strhnout našeptávání toho chtění, abyste někomu nerozbourali život, abyste někomu neublížili. Neposlouchejte ho (ego). Budete mít v sobě úžasný klid, budete čistí. Nechte tam žít Boha (nadjá – musí vnitřně mlčet, pokud se ozve, že např. „on je ale hodný…“, ego – „jak hodný, vždyť…“ – a už jsme se chytili).
Stvoření. Před mnoha miliardami let byl velký třesk, kdy z jednoho bodu vznikl celý náš velký vesmír. Ten vesmír se neustále rozpíná, zvětšuje se do spirály. Ten vesmír je složený z neuvěřitelného množství menších vesmírů, ty mají zase svoje galaxie a hvězdné prostory. Všechno je to obrovské vesmírné tělo. A vy v naši části vesmíru, což je úplně nepatrná část, to je také jedna buňka. Ten vesmír ve pomalu otáčí, to je ta spirála. Rotuje jakoby ven. Celý ten kolos než se otočí do stejného bodu (téměř stejného bodu), tomu se říká Platónský rok (zhruba 25 000 let). Přesně to měli spočítané Mayové. Když tento Platónský rok rozdělíme na 12 dílů, tak jeden ten výsek je Platónský měsíc. My jsme za Ježíše žili v Rybách (zhruba 2 000 let). Před 4 000 lety se narodil přenašeč Mojžíš, avatár. Lidstvo bylo nevyvinuté, téměř zvířecí hladina. Tenhleten Mojžíš dostal od Celku (Absolutna) tzv. Desatero přikázání, aby se lidstvo trošku zharmonizovalo, trošku se dostalo v tom lidství dál (ještě dnes lidé nejsou schopni žít podle tohoto Desatera).
Za 2 000 let přichází další fáze, a to jsou Ryby. A rodí se Ježíš. A lidstvo dostalo za úkol ukřižovat svoje ego. Na břevnu prostoru a času – to je ta přítomnost. Mnozí tomu nerozumí. Jenom 1/7 lidstva je připravena přenést se do Vodnáře. Všichni jsme nesmrtelní (vědomí je nesmrtelné). I ti lidé, kteří o tom neví, jenže planeta vyjela po otočce do většího Světla (světlo vědomí), končí nám konjuga, tzn. utrpení noci . Polovina otočky je vždycky jakoby ve tmě a polovina otočky je ve Světle. Tzn. spoustu tisíc let prožívá lidstvo drsnější věci, a pak zase lepší a zvedá se kulturnost ve smyslu pozitivním.
Každý přechod do následujícího Platónského měsíce je hodně těžký, protože lidé jsou prozkoušeni. Ale vše je dobré. Jestliže jste prozkoušeni, ty zkoušky jsou skutečně těžké, a zvládnete to, projdete tzv. sítem Vodnáře. Ti lidé ostatní tady dožijí své životy ve 3D, i když vy už budete tu hmotu ovládat, aniž by to oni pochopili. Budou si o vás myslet, že máte zkrátka štěstí. Oni si to jinak neumí vysvětlit.
Není důvod být pyšný. Nad námi jsou „lepší“ bytosti. Ty děti, ti Vodnáři, kteří teď se rodí k nám, jsou jiné. Oni vidí věci, které my nemáme šanci. Vy jste ta poslední doplňující sedmá část toho nastávajícího vodnářského měsíce.
Naše planeta teď zvýšila vibrace (březen 2013 se uzavírá poslední brána). Kdo v té době splní podmínky: - je spokojený se svým životem –umí odpouštět – sexualitu má v suchu –neumí mít zlosti –neumí nenávidět – neumí litovat – neumí kritizovat ani posuzovat ( když je všechno Bůh, tak nám může být jedno, kdo co dělá, jak dělá, protože ten Bůh hraje tuhle roli). Neposuzujte toho člověka, vy jste zodpovědní za chování vaše. To je váš úkol – produchovnit tohle hmotné tělo, tady ve hmotě, než ho odložíte.
Ivanka Adamcová při aurickém sezení „vytáhne“ zápis, upozorní, co ještě neumíte, na co se máte zaměřit, ukáže vám to v praxi. Když ona vygumuje zápis, přijde hned opravná situace. Vaše Nadjá si zvolilo tento vývoj až do bodu B, zvolilo si úplně všechno s jakýmkoliv situačním zádrhelem. Protože oni vědí, co se máte naučit. Takže kdyby žena měla 10 partnerů v životě, mají být. Má se to stát. Nejde to posuzovat. Ten osud se zkrátka děje, máte ho napsaný v hmotným těle. Člověka nelze posuzovat podle osudu.
Akáša – historie nebo kronika, která je připoutaná k této planetě. Tuhletu historii má každá planeta a má ji i celý vesmír, i menší vesmíry, galaxie, je to úplně komplexní. Tzn. kdokoliv se kdykoliv, jakákoliv bytost, i zvířecí, rostlinná, člověčí narodila na této planetě, její záznam tady je. Je tu i záznam toho, kdo se kdy a kde narodí a jak se bude jmenovat.
Zkuste si představit takovou velikou obří prskavku. A ta prskavka je jako akáša. A jenom tam, kde to teď prská ten oheň, tam my teď žijeme. To, co už odprskalo, to už je mrtvé. My už jsme vystoupili jakoby už z toho bytí, z té hmoty, skočili jsme do aurického Božího těla a čekáme a vstupujeme do toho života v dalším „prskání“. V okamžiku, kdy sem skáčete do té přítomnosti tady na té planetě, tak si vybíráte ten svůj „chlíveček“. Proto skáčete v určitém astronomickém řádu, v otočce. Máte svoje ascendenty, svoje dolomy. Vždycky to dítě se narodí v určitém okamžiku, dokud to jde. Kdyby to prošvihlo, kdyby ta matka nebyla připravena na to dítě, musí počkat třeba 15 měsíců, než to půjde zase, aby to dítě sem prolnulo.
4.čakra – jsou tady dvě emoce „zakázané“ pro člověka, který žije v přítomnosti – nenávist a lítost. To, co děláte Božímu tělu, jaký vztah k němu máte, to si zapisujete a učíte ho konat buňky vašeho hmotného těla, protože oni jsou malí človíčkové, kteří žijí a pracují ve vašem těle.
Takže člověk, který nenávidí, onemocní rakovinou. Tisíc prožitků nenávisti k druhému člověku – nenávist v představě toho člověka je „uškrtit“, „zadupat“, „rozčtvrtit“, „zlikvidovat“, takže v každém těle, v každém systému se čas od času někde objeví buňka, která se začne vyvíjet nekontrolovaně. Pokud ale budete láskyplní a budete sloužit druhým, budete jim pomáhat, to samé budou dělat buňky těla a ony tuhle buňku, která se vždycky v těle někde objeví, zlikvidují.
Je možné, žijeme tady ve hmotě, že stačí třeba, když část vašeho těla nějak přetížíte, např. starý dědeček bude mít pořád fajfku v koutku úst, že pořád tam bude něco tlačit. Tam se většinou u toho člověka vyvine rakovina, protože ten tlak tam pořád je stejnoměrný. Ten člověk ani nemusí mít nenávistné sklony, ten člověk když se chová krásně, dojde mu pomoc. Nejen z toho těla, ty tělní buňky si pomohou. Ale navíc i z medicínského hlediska, ten Bůh, který je v tom lékaři, přijde na to, pomůže.
Ale vyvarujte se nenávisti. Každý ve vašem okolí kdy měl rakovinu, zkuste si promítnout, co ve svém životě prožíval, že tu nenávist skutečně vytvořil. Buňka pak umí požírat druhé. Žere a žere. Ten člověk když někdy někoho nenáviděl a teď když má rakovinu, tak ta nemoc je pro toho člověka vysvobození. Psychicky. Ten člověk jak někdy někoho nenáviděl a najednou má rakovinu, tady jde o to, aby ten Bůh (Celek) zastavil ty procesy. Ta rakovina toho člověka chrání od toho, aby toho člověka nenáviděl, protože v tu chvíli má starosti sám se sebou. Jeho něco bolí.
Druhá negativní emoce – lítost. Spoustu lidí neví, že lítost je negativní emocí. Spousta lidí to dělá proto, že jsou naučeni to dělat, oni si myslí, že je to dobré vychování. Vy už víte, že máme své osudy přesně nastavené od našeho Nadjá. Vaše Nadjá si vybralo váš osud i osud vašich blízkých. Protože přes blízké jste většinou prozkoušeni k tomu, abyste je nelitovali. Když toho člověka máte rádi, tak máte větší sklon trpět, když se mu něco děje. Ale i ten člověk má nad sebou stejná pravidla, on zrovna tak si vybral svoji cestu, zrovna tak má bod A a bod B a potřebuje si život prožít tak, jak ho prožívá. A jestliže vy litujete jeho nebo sebe nebo jste rozlítostněni v duchovní partii vašeho těla, že se ta situace děje, vy vlastně nesouhlasíte s jeho učením. Vždyť jsme se proto narodili, abychom se to naučili. To je odpor vůči tomu a je to hrubá nevědomost. Nelitujte druhého člověka ani sebe. Děje se to správně. Ten Bůh v nás nás miluje strašně moc, vždyť jsme buňky jeho těla, a on nemá ego.
To ten člověk, který se na té zemi kouká, zvedne hlavu, vidí dvoje dveře. První jsou pozitivní, druhé negativní. Jestliže ten člověk mluví v egu a řekne „Proč zrovna já?... No proč ne někdo druhý?“ Ne, já jsem ten osud vyfasovala. Otázku „Proč“ řekne vždycky ego.Teď to nechce, je nervózní, proč já, proč ne on., „Proč“ se ptá jenom ego.…Tohle jsem si zasloužila, tak teď to vyřeším. To je všechno, co máte udělat. Pak jste v přítomnosti.
Pokud víte, že ten Bůh vás miluje a víte, že vše je dobré držíte se téhle jediné věty „ K čemu je to dobré, že se mi to stalo?“, tak ty negativní dveře zmizí, ty druhé („já“) se otevřou a vy víte, proč se vám to stalo. Pak jdete dál a přijdete zase k dvojím dveřím a řešíte něco dál jiného. Vždycky se ptejte „K čemu je to dobré“. Přijde klid, mír, vaše cesta se zklidní. S láskou v srdci váš život se neuvěřitelně zklidní. To je jediná věc, která je v přítomnosti povolená.
S láskou lehce budete prožívat své osudy s optimismem na jedničce. „No dobře, tak se mi to stalo. Je to můj osud, přijímám to. Přišla jsem proto, abych se něco naučila“. S láskou se budete milovat s partnerem v sexualitě a s láskou lehce odpustíte. I druhým, když je budete milovat.
Jak je strašně jednoduchý být baktijógin. Když milujete všechny stejně, nemáte někoho výš, někoho níž, to je skutečný baptismus. Láska je nejsilnější zbraň ve Vesmíru. S láskou se lehce ubráníte druhému člověku („ne ne ne, já to neudělám, nezlob se…“), s láskou budete respektovat kohokoliv . Smíte poradit jednou, dvakrát, pak se stáhněte a radujte se, že ten člověk si jde pro vlastní zkušenost. To je strašně důležité. Ono by se ta agresivita obrátila proti vám, protože byste Bohu bránili v jeho zkušenosti.


Staré Křečany, 5. Část


Budete odstrčeni, byť člověkem, kterého milujete. Na vás dopadne ta pohroma a zasloužíte si to.
5.čakra – S láskou budete komunikovat s kýmkoliv, protože všechno, co existuje, je Bůh (Vědomí). První chyba na komunikační úrovni je, že ten člověk nekomunikuje ( s někým). Jak už víte, vy vlastně „neexistujete“. Existuje jeden Bůh, který hraje mnoho rolí. Takže vlastně když s někým nemluvíte, tak vlastně oddělujete sebe. Druhá varianta (chyba) je, že ten člověk komunikuje jako když bičem mrská – samá nadávka. Každý, kdo má problémy se štítnou žlázou, má špatnou komunikaci. Ten, kdo bude komunikovat s nenávistí k někomu, bude mít rakovinu štítné žlázy. Všechno se na tom těle zobrazí přesně tak, jak to ten člověk vytváří. Tak, jak přemýšlíte, takoví jste, tak se vám vytváří vaše tělo. Proč je závadné kritizovat. Např. snažím se svému dítěti poradit, aby to nedělal, že to špatně dopadne. Dítě se rozhodne, že si to vyzkouší, tak to provede a stejně se to rozbije. Jako vědoucí člověk se teď musím držet přítomnosti, usmát se a říct „to nic není, koupíme nové“. V okamžiku, kdy se to rozbilo, se to dítě poučilo. Ten člověk si „koupil „ neviditelnou zkušenost. Takže ten člověk vždycky vydělá. Člověk nevědomý to tak nevnímá a tvoří horší a horší situaci. Nerespektuje přítomnost (přítomnosti, kdy jsme to rozbili, jsme se poučili) a dítě, které se už poučilo, já kritizuji v následné přítomné chvíli poučeného člověka. Ale proto, že ten poučený člověk má své ego a ego se hodně vzpírá kritice, tak mu vyjede ta červeň a zuří. Tou kritikou vženu to dítě do situace, kdy chce dokázat, že to umí. Kritika je zbytečnost. Je to nepochopení přítomného času. Proč zbytečně si trénovat štítnou žlázu a mít problémy s hormony v této úrovni.
My nesmíme ani posuzovat. Protože i posuzování je posuzování dějů v Božím těle. Věci jsou takové, jaké jsou. Buďte spokojeni v přítomnosti a řešte jenom nastávající situaci, tam, kde zrovna máte tělo.
Vysvětlení magie. Člověk, který žije první životy, než se dostane do srdeční čakry, ten nemá žádné charisma, protože toho Boha v něm je méně, než polovina. Bůh je vlastně láska, láska v nás. Tam převažuje ego v tom člověku. Ale jakmile projde srdeční čakrou, zvyšuje si život po životě vibrace, jeho vědění. Odnáší si každým tím úmrtím zkušenosti, ten člověk nabírá víc Boha v sobě.Člověk když už je někde pár životů pod šestou čakrou, už má neuvěřitelné vibrace, už toho Boha má hodně v sobě. Už ví, že může kolem sebe ovlivňovat lidi a dění svými myšlenkami. A začne si stou myšlenkou své dokonalosti, nedostižnosti pohrávat. Ten Bůh v něm už je v takové úrovni, že ten člověk jenom přijde někde mezi lidi, aniž by promluvil, oni jen zjihnou. Jenže on začne v tu dobu hrát takovou dvojí hru. On začne vydávat to charisma, toho Boha v sobě za sebe. A začne dělat magii. Začne prosazovat svoji vůli do stvoření. Ten člověk už je samozřejmě v určité léčitelské fázi, on už má takové vibrace, ale on neví, že ty vibrace nejsou jeho, že neléčí on, ale Bůh v něm. V této úrovni někdo Boha slyší, někdo cítí, někdo rozumí bylinkám. Mají různé vlastnosti pro lidi, kteří ještě nejsou v takové úrovni, aby jim bylo pomoženo. Protože ti lidé začnou vydávat toho Boha v sobě za sebe, skrývají se za ty boží dovednosti (poznáme ho podle řečí „Já jsem vyléčil…“), bere si peníze, taková bytost je pyšná. A co se děje s egem, když ten je pyšný? Ten malý zbytek ega, co v něm ještě byl, začíná narůstat a přibývat. Tomu člověku se pak dějí hrozné věci.
Samozřejmě magie se dělí na dva typy. Je černá magie a magie bílá. Když vám někdo bude tvrdit, že magie bílá je dobrá, nevěřte mu. Obě jsou špatné. Černý mág bude zasahovat do vás uměle, černý mág neví tohle učení (viz výše). To je vlastně Ježíšovo učení. Je zde vysvětlováno dopodrobna dejme tomu věta Krista „Otec a já jedno jsou“. Vy jste jedna buňka Božího těla.
Tohle bude základní pohled budoucího člověka na této planetě. Toto uvědomění, že jste bohové. Paralelně zde existují dvě fáze, které se prolínají. On žije ve mně a vy žijete v Bohu. Tohle se děje skutečně současně. Já jsem ty, ty jsi já. Je jedno velké Já jsem. Je jedno, jak to druhé já vypadá. Všechno jste vy.
Zkuste si představit. Co se děje teprve v osudu a po zdravotní linii v těle černého mága, který ovlivňuje svojí vůlí druhé lidi. Vy všichni už tuto magií máte za sebou. Jinak byste tady nebyli na přednášce. Neexistují náhody. Pár životů a hodně drsných životů si ten člověk prožije. On si přidělává ego, ubírá si Boha v sobě. Přestává se mu dařit.Poznáme je podle toho, že oni si berou určité sazby za svoje léčení, přestanou k nim chodit pacienti, daří se jim špatně (třeba jim ustřihnou elektřinu, nemají co jíst). Oni chtějí jen ty peníze, oni nevidí toho člověka. Navíc oni neznají tento systém, toto učení. Kdyby to znali, tak by tu magii samozřejmě nedělali.
Je to pouze fáze (černá magie), kterou my si musíme pár životů prožít, aby nám to ego přibylo, aby nám jednou došlo, že svoji vůli musíme odložit. Tady v černé magii ji mág prosazuje velmi tvrdě. Tihle lidi už mají ale vibraci, on tomu člověku pomůže, stáhne mu komický zápis, člověku se uleví, zaplatí mu. Protože mu není vysvětlena příčina, kde ji udělal, po určité době se tam ten komický zápis prolne znovu (není změněno chování). Všechno je jenom energie.
Homeopatie – v této době už většině lidí nebudou zabírat alopatické léky, my se skutečně navážeme na homeopatii. Homeopatický lék vám vlastně dodá do komického záznamu, kdy máme ten zdravotní problém, dodá tu energii, jako kdybych vám vytáhla zpátky z těla de facto komický zápis. Jenže alopatický lék vám nevysvětlí a neudělá výklad, takže je zapotřebí změnit chování, abyste si to znova nevytvořili, aby se vám ulevilo trvale. Ta výuka je nesmírně důležitá. Proto nad šestkou (6.čakrou) je duchovní léčitelství. Takže černou magii ne.
Pár životů si člověk prožije černou magii, načež nastává období začít chtít pomáhat lidem. A začne dělat magii bílou. Jenže bílý mág to ještě nedělá pro ty lidi, přestože jim chce pomáhat. Jeho úmysl je pyšnit se. On to dělá vlastně pro sebe. Nahoře Boží tělo hodnotí vaše úmysly. Ty jsou někdy velice skryté do egoismu. To, že někdo stejnou věc dělá jako já, tak ji nedělá stejnou, protože jeho úmysl je jiný. Když dva lidé dělají totéž, není to totéž. Tato moudra, která vznikají mezi běžným lidem, je hlas boží. To skutečně přichází od Boha (tyhle pořekadla). Věnujte jim pozornost.
Takže bílý mág chce pomáhat, ale on to dělá proto, aby se pyšnil. On to dělá pro sebe. Jenže to ego je ještě tak silné, že mu ještě přibylo, že on si to ještě ani neuvědomuje. On si myslí, že pomáhá. Přitom nepomáhá a všechno komplikuje. A sice takto – Vaše Nadjá si vybere bod A, kdy se narodíte určitým rodičům. Ti vás naučí do dospělosti míře vašeho ega, aby kontinuálně vaše učení přes spousty životů navazovalo. A pak si odžíváte učení do bodu B. Jenomže ve vašem genomu máte napsáno, že ve 36 letech dostanete rakovinu. Tzn. krátce předtím, třeba rok předtím prožijete těžkou zkoušku, kterou nezvládnete a začnete např. souseda nenávidět. Prožijete si zášť. Ve 36 letech skutečně tu rakovinu dostanete. Ve vašem genomu je to velice důležitý bod. Ve vašem genomu ale také je, že se z toho dostanete. Za dva roky se z toho dostanete. Člověk, který onemocní takovou nemocí (pro nás zatím neléčitelnou), než se otevřou ty poslední dveře v tom tunelu, tak ten člověk může přehodnotit to, co dělal, svoje chování a vztahy k druhým lidem. A pokud to přehodnotí, a to přehodnocení přichází, až si člověk šáhne na svoje dno. Ale to dno máme každý někde jinde. Někdo ho má metr, někdo dva metry, někdo cm. Zkrátka, je to určitá míra, kdy mu to dojde. A teď si představte, že vy tady to dno budete mít 2 roky. Přehodnotíte všechny věci a chybí vám dva měsíce do toho, abyste si sáhli na dno a zjistili, že to, co prožíváte dneska, že to nemuselo být, že jsme kdysi někoho nenáviděli. Máte jiné priority. Změní se vám pohled na svět. Proto ta nemoc přichází, byla to zkouška. Jenže mezitím v tomhle období potkáte bílého mága. Protože i bílí mágové musí zasahovat do stvoření, aby jednou taky odložili tu svoji bílou magií a tu svoji vůli, kterou prosazují, takže ten bílý mág se vám připlete do cesty. Chce vám pomoct. On si myslí, že vám pomohl. Běžní lidé si možná taky myslí, že vám pomohl. Skutečná pravda je – vám scházely např. dva měsíce do toho, abyste pochopili při dosažení svého dna, že ten soused, kterého jsme nenáviděli, je úžasný člověk, že to bylo zbytečné. A tehdy vy jste nastartovali svoje vlastní buňky k tomu, aby přehodnotily svůj vztah jedné k druhé. Tzn. nádor by se přestal po těch operacích a chemoterapiích sám jakoby rozmnožovat, protože ty buňky začnou myslet jinak. Jenže my jsme toho nedosáhli, zasáhnul dva měsíce předtím člověk, který prosadil svoji vůli, protože se chtěl pyšnit, že někomu pomohl.
V tom případě ten bílý mág je taky odškrtnutý, protože zasahoval do dění, do kterého mu nic nebylo. Jsou tam taky dopady. A vám, protože jste prošli už určitým časem, který my v těle tady prožíváme, uběhl čas, kdy už jsme dávno měli mít třeba 15 let do bodu B klidný, poklidný osud, jenže to pochopení, které mělo přijít v tom bodě , nepřišlo. A vám místo klidného 15tiletého života ještě do těch 15 let třeba ještě přibylo 5 let docela drsných situací s někým, abyste pochopili a dolezli na své dno. Ten člověk si jenom myslel, že vám pomohl. On vám zkomplikoval váš osud. To je zasahování skutečně do Boží vůle. Nikdo jiný vám nepomůže, jen vy sami sobě. Abyste byli zdraví, šťastni a spokojeni. To všechno se vám zobrazí na vašich skafandrech. (= tělo).
Takže jestli si pár životů prožijete jako černý mág, což jsme dělali všichni, a pár životů jako bílý mág, to jsme taky dělali všichni, tak najednou se narodíte tady velice blízko 6.čakry. Začnete v této fázi mít neuvěřitelnou intuici. Přichází vize a jednoho dne dostanete tzv. nabídku. Vaše ego je dokonalý učitel, dovede se „převlíknout“ za kohokoliv, aby vás strhnul, stáhnul.
Příklad – Volala mi starší dcera, že měla zvláštní sen : mě se zdálo, že jsi přišla ke mně s nějakou cizí ženskou, bylo to v cizím baráku, ty jsi mi řekla „Luci, pojď se mnou nahoru, já ti tam něco ukážu“. Tak já, protože jsem viděla tebe, znám tě, důvěřuji ti, vím, že jsi čistá, jsem na tu půdu s tebou šla. Jenže najednou přijdeme na půdu, ty jsi mi řekla věc, která mě šokovala. Řekla jsi mi, Luci, jestli něco chceš, tak si o to řekni. Tak jsem si řekla, ty jsi začala mávat těma rukama, a v tu ránu mi došlo, že to nejsi ty. Tak jsem se podívala do tvých očí a viděla jsem studený, netečný pohled. Vaše ego je dokonalý učitel. Dovede se převlíknout za kohokoliv, aby vás stáhlo, strhlo. Ale to moje dítě to prohlédlo, vidělo ty studené oči, on je má studené, on je vlastně zákonem hmoty, on vás prozkouší tady v hmotném světě. A je dokonalý, milujte ho. Takže ta moje dcera prohlídla, že to nejsem já, usmála se na toho Satana (naše ego) a řekla „ale maminko, to já nechci“. A řekla mi, mami, ty ses zatvářila tak kysele, a jak když foukne do svíčky, zmizela jsi. Já jsem se vzbudila s tak krásným pocitem, ano, ona odmítla nabídku toho ega, které se tvářilo, vypadalo jako já. To ego je lišák. Ono vypadalo jako já. Tím pádem cesta byla volná. Tohle je v různých fázích. Ego je zákonem hmoty (poznáme podle studených, netečných očí). Láskou se mu ubráníte. Láska je největší síla Vesmíru.
Kdokoliv z nás může mít najednou rychlou negativní myšlenku. Jenže ona vám nepatří, ego to jenom zkouší. Jestliže zkouší a nebudete reagovat, nebudete vytvářet to zlo a vytěsňovat Boha v sobě, váš Bůh chce mít jedno jediné, a sice klid v srdci. Máte Boha v sobě jen tehdy, jestliže chcete mít v sobě dobro a konáte ho, ať vám černý mág našeptává cokoliv. V bibli se píší zvláštní věci, kterým mnozí lidé nerozumí. Je tam taky psáno, že tahle doba bude velmi krutá (to už jsem vám řekla, proč). Budete prozkoušeni, přijde velký Boží soud, který bude soudit živé a mrtvé (žádné zombi, otvírání hrobů).
Vysvětlení – v bibli je pravda vždycky, ale dočasná. Mnozí tomu nerozumí. Třeba tvoje poslední schránka vývojová je tahle, ale za tebou je spousta mrtvol – inkarnací, tvých rolí. Ty těla jsou zakopaná na různých hřbitovech tady na té planetě, ale tví mrtví jsou v tobě. Ty zkušenosti z těch životů sis přinesl sem. Jsou tu pořád s tebou. Tady se bude soudit vaše současná přítomná úroveň, kam až za těch 2000 let v tom platonském měsíci jste to dokázali a jestli smíte projít do Vodnáře nebo ne. Takže vidíte, že to pravda je.
Další nepravda ve vašich očích, v očích druhých lidí, kteří o tom neví nic, je pravda v původní bibli, která se psala za Ježíše. V bibli se píše, že existuje hřích. Prosím vás, hřích není, je pouze evoluční vývoj. Člověk nemůže skočit z prvního schodu na desátý. To by vaše tělo nepřežilo, to byste umřeli. Takže my jdeme tak, že uděláme krok, zakopneme, uděláme jakoby chybu (chyba neexistuje), (ta chyba je důležitá vlastně proto, abyste eliminovali pocit, co je dobré a špatné). Je to to samé, jako když bude vědec, který na tisící pokus vymyslí něco důležitého pro lidstvo, co nás posune dál. Ten vědec ví, že první jakoby špatný pokus není špatný, ani padesátý, protože je to jen pokus, který mu ukázal, že tudy cesta nevede. Všechny ty pokusy jsou dobré. Takže naše omyly, kdy zareagujete špatně ve vašich očích, tak to není. Je evoluce. Držte se striktně vašich přítomných okamžiků.
Existují tady bytosti v různých fázích a potřebují získávat různé zkušenosti. Ale vy všichni, jak jste tady dneska, jste v úrovni(proto jste sem přišli), abyste se dověděli a zbytečně si nekomplikovali cesty různými kurzy. Já teď chci mluvit o neznalosti některých kurzů, které s vámi budou hrát různé hry., budete si hrát své minulé zkušenosti a oživovat si minulost, která už dávno není. A ta bytost, která tam v tom čase byla, už není. Nešťourejte se v minulosti, co jste komu kdy řekli a jak jste udělali. To jsou blbosti.
Příklad – Zkuste si představit, že máte dědečka a před 30 lety jste s tím dědečkem prožili nějakou ošklivou událost. Jednalo se třeba o majetek, pak jste se pohádali, 10 let spolu nemluvili, načež dědeček zemřel a už je 20 let mrtvý. A protože ten zápis si neseme pořád s sebou, ten pocit, že tam jste to udělali špatně, vás tíží. A protože vás to tíží, vyhledáte nějaký takový kurz, který vám nabízí pomoc. Tam si zahrajete hezky hru, oživíte v sobě ty vzpomínky před 30 lety v té situaci, která se vám nelíbila. Jenže přijedete z kurzu domů a 2-3 dny prozvracíte. Je vám špatně. Všechno, co neumíte, co se na vás v karmě navěsí, vás dožene v budoucí přítomnosti. Jestliže tady a teď si nebudete vyčítat, že jste tehdy reagovali s dědečkem špatně, dočkáte se, protože je dědeček už v neprojeveném světě, navštíví vás stejný Bůh s jinou tváří jiného člověka, který vám naservíruje podobnou situaci. Jestliže ji opravíte, opravili jste i dědečka s událostmi před třiceti lety. Všechno vás dožene v přítomnosti. Nešťourejte se v minulosti, co jste komu kdy řekli a jak jste udělali. Soustřeďte se na přítomnost, kdy všechno budete moci opravit. A nevěřte takovým kurzům. Uchraňte se zbytečných komplikací, nevolností, bolestí.
Nezapomeňte, že on vás musí prozkoušet, abyste byli čistí. On vám bude házet špeky. I zvědavost je chtění vědět. Jestliže existuje Boží tělo, dozvíte se informaci, kterou máte vědět. Nešťourejte do věcí. V pravý čas se dozvíte všechno. To ego máme kolektivní. Tzn. když už ho ustojíte v sobě, tak to samé ego ( = Satan) přes druhého člověka vám může mrsknout zkoušku ( příhoda se známou – její muž pracuje v zahraničí – viz 37.33). Takže pokud to již ustojíte, přijdou z okolních těl tyhle vaše ega (ztotožnění s tělem a myslí), která budou promlouvat a budou vás lámat, aby vás ulomily, protože on je skutečně dokonalý učitel.
Dr. Tomáš Eduard na přednášce říkal velmi důležitou věc. Vyprávěl, že celá léta se věnoval meditacím, ale neměl žádné úspěchy. Až pak jednou mu přišel do ruky nějaký materiál – čtení od jednoho duchovního mistra, který tam vyprávěl, že vy i když to neumíte vytvořit tu lásku k Otci (Vesmíru), i pomyslnou jakoby ji můžete zahrát jako na divadle. Takže on to zkusil a okamžitě spadl do samádhi.
Ivanka se ptala do nitra, proč nemusí meditovat. „Ty nemusíš, protože ty jsi šťastná a spokojená každý okamžik, i když vaříš oběd, když si čistíš boty atd. Děláš vše pro radost druhým, a tím pádem sobě. Jsi spokojená.“ A když jste spokojeni, tak čakra je optimálně otevřená. Meditovat musí lidé, kteří nejsou spokojeni. Ta čakra je tak sevřená, když si prožíváte nějaké odmítání, pak přijde bolest nebo nemoc, a ta vás zpřítomní. Když vás něco bolí, tak nemůžete myslet na něco jiného, že vám vadilo. Jste tady a teď a cítíte tu bolest. Boží tělo je geniální. Je to neuvěřitelná energetická záležitost, dokonalá. Jestliže jste připraveni (očištěni) a jste spokojeni, nemusíte meditovat, On si pro vás šáhne sám. Jde o to uvolnit vaše čakry. Je to jednoduché. Tak buďte spokojeni.
Jakmile projdete 6.čakru, už zbývá jen pár životů, jednoho dne v posledním životě vyjede vaše hadí síla, pozor, mágové to někdy vyvolávají uměle některým duchovním cvičením – nedělejte to, k tomu dojdete svojí spravedlností, morálkou, normálním, obyčejným životem. To, co vám dává vaše přítomnost, zachovejte se vždy jen tak, jak byste chtěli, aby se zachovali oni k vám. To je jediné pravidlo, které vám doporučím.
Jednoho dne hadí síla vyjede nad hlavu, sjede do duchovního srdce a vy se rozplynete. Pak jdete po ulici a na kohokoliv se podíváte, jste vy. Není nikdo druhý. Tady přestává myšlení, žijete intuicí. Proč bych ti nedala něco ze svého, když to dávám sama sobě. Proč bych do tebe píchla, když píchnu sama do sebe. Přestáváte žít tento pozemský život, změní se vám úplně myšlení, jste všechno. Nemusíte se ničeho bát, on vám taky nikdo nic neudělá.
Hranice mezi projeveným a neprojeveným světem prochází tělem každé ženy. Protože žena jako stvořitelka vytváří nový skafandr neboli nové tělo pro novou duši, která sem přichází, což je část Boha. Ona si vybrala prožít úsek od A do B v projevu. Ta žena porodí to tělo. Ale to tělo nejste vy. To je pouze slupka, která tady udrží toho Boha. On se sem prolne do té hmoty, aby tady zahrál hru. To dítě jak se narodí, je v Jednotě., ono je čisté. Nejsou myšlenky, protože myšlenky jsou od ega. To je to, co ego (Satan) mrskne na tu vásanu „Ukradni to“. Ale vaše myšlenky nejste vy. Vy jste bytosti, které až se zbaví myšlenek, budou žít intuitivně. Uleví se vám. Neposlouchejte myšlenky. Myšlenky nás oddělují od Otce (Vesmíru). To ego tak kecá : myšlenka, myšlenka, myšlenka…, až tam není nikde mezera mezi nimi. Ale jakmile už máte to ego minimalizované, už tolik toho nechce („…jo, já jsem to sice dostal, to je fajn, ale já jsem chtěl to růžové, nechtěl jsem to bleděmodré…“), prostě to ego to chce jinak, než to je. Ego není v přítomnosti. Ono je vymístění v budoucnosti, že to chce jinak, nebo v minulosti, že se vzteká, že se to tak stalo a nechtěl to tak. Ego umírá v přítomnosti.
Takže ve dvou letech toho človíčka nastartuje myšlení vstupem do duality. Poprvé to dítě řekne „já“. A ego kecák. A začne : „to chci, to nechci…“ a kecá a kecá. A to dítě během pár let začne žít v oddělenosti. To je vaše jméno a tvar (tělo). To je role tohohle života. Vy si pak myslíte, že jste Josef Novák a zapomenete na tu svoji boží jiskru, která ve vás žije. Jenže přesto, že vy o tom nevíte, že ji máte, ona tam je.
Všechno se děje v trojnosti. Musíte tak jednat, mluvit i myslet. Pokud třeba na 1.čakře budete vidět optimistického člověka, který už se chová a mluví optimisticky, ale přijde domů, prožívá svoje stresy, prosím vás, to není optimista, to je pesimista. Ten člověk skutečně je pesimista, i když se zdá být optimistou. Zavírá se 1.čakra, nastávají problémy kyčelní, kolenní (zlomeniny), pesimisti jsou haprus na nohy. Ten člověk by dožil hlubokého stáří zdravý, kdyby byl optimista.
To samé 3.čakra. Každý člověk, který prožívá zlosti, má špatný žlučník a játra. Teď mi řeknete „Já znám úžasnou paní, ta se neumí zlobit a teď se vrátila z operace žlučníku“. Ta paní, byť to neřekne nahlas, může prožívat zlosti v duchu. I jenom k sobě, že třeba něco neumí. Ta paní v mysli nedělá to, co dělá v chování, mluvení, ale dělá to. Všechno je skryté jenom jakoby, všechno je pod hladinou. Všímejte si konání, uvidíte něco pod hladinou. Ale uvidíte tehdy, kdy všechno budete považovat za dobré a nerozhodí vás to.


Staré Křečany, 6. Část
Kolektivní Nadjá vás dožene všude.Zkuste si představit sebe a díváte se na druhého Boha vedle vás, který má jinou tvář a jiné jméno. Teď si o tom člověku, budete se usmívat, budete se k němu chovat hezky, ale budete si o něm myslet, že je blbec. I kdyby jste se od toho blbce odstěhovali tisíc km, tam ho jiný zastoupí – s jinou tváří a jménem. Totiž On žije ve všech lidech. Kolektivní Nadjá vás dožene všude. Vy se zkrátka naučíte do bodu B, co jste si dali do svého úkolu, i kdyby jste tisíckrát nechtěli. Takže žádné ochrany, žádné „vajíčka“ (mentální) před nějakými situacemi a před lidmi. Hurá do všech zkoušek, které mě tam venku čekají.
Vždy, když se to třetí oko otevře (během přednášek Ivanky), pak se zase zavře, ale už ne tolik. Čím ego kecák míň, tím je blíž intuitivní úroveň. Takže se stane, že mezi myšlenkami je mezera (proto jogíni zastavují myšlenky, aby se k nim ten Bůh dostal). Jestliže těch myšlenek je už málo, vy už vnímáte toho Boha, vnímáte do minulosti, i do budoucnosti (akáša). Těšit se na to. Strach by nás uzavřel, strach je taky ego, zauzlujete se (pránické průchody) ještě víc, zbytečně. Vy ubližujete sami sobě. Nikdo jiný vám ublížit nemůže. Už vám musí docházet, že když existujete jenom vy (transcendentální vědomí), takže jenom vy si můžete ublížit.
Tady vidíte, jak je všechno opačně. Jak to ego je geniální, jak si s námi pohrává. My se radujeme, když se narodí dítě. Jenže ho čeká cesta z bodu A do bodu B. My bychom s ním měli soucítit, nelitovat ho. To dítě je v přítomnosti. Ono vidí „zpátky“ i do „budoucna“. Jestliže umíráte, odkládáte život, skutečně vidíte celý film (život). Ale to vidí i to dítě. Ono to vidí, co bude, ví, co ho čeká. To pak zapomene pod tíhou ega.
Ego způsobuje náš pud sebezáchovy. Kdyby věděli lidé svoji Pravdu, skákali by dobrovolně na druhou stranu, což je taky chyba, protože se sem přicházíte učit. Vy si to musíte prožít. A váš život vám nepatří. Patří Otci (Vesmíru). Vše je dobré.
Radost při odchodu jedince – jestliže odložíme v bodě B svoje tělo, kolem nás okolo smrtelné postele brečí rodina. Člověk, který odejde do bodu B, nemůže odejít v jiném bodě. Ten člověk si splnil svoje věci, které se měl naučit. Takže rozloučit se s ním, poděkovat za všechny společné chvíle (ty nám nikdo nevezme), odpustit, cokoliv nám udělal, aby se mu šlo líp. Vy mu můžete pomoct, on pak lehce odejde.
Ale jakmile ta rodina brečí, pozor, on vás slyší, jsme všichni v jedné rovině, ten prostor a čas už není. Takže poděkovat, ať vám dělal cokoliv. Kdybyste totiž skutečně kolem něj plakali, toho člověka, který ještě nemá rozvázané ego (což nastane za chvilku, než opustí tohle tělo), vy ho budete v tom bolavém rozkládajícím se těle udržovat. Vy mu zhoršíte odchod na druhou stranu. Když ten člověk brečí u té postele, vy vlastně litujete sami sebe, že ho už neuvidíte. To je sebelítost. Jestliže přijmete tu jeho smrt bez egoismu, zůstanete takhle volní, on za vámi kdykoliv může přijít. Děje se to v astrální rovině, když jsme k němu přístupní, ale jenom když ten vstup nemáme ucpaný lítostí, bolestí – to vás udržuje v nevědomosti.
Vy nejste tělo, egoistická bytost, která přišla se sem něco naučit, ale Bůh v něm. On je v každém z nás, jsou to spojené nádoby.
Příklad – dívka ve dvaceti letech zavražděna. Došla do bodu B. Naučila se, co si předsevzala. Způsob, jakým se dostáváme na druhou stranu, když to jde tak rychle , je úžasné. Takže Nadjá je svede dohromady (dívka – vrah) a uděje se tento akt vraždy. Oni mají společné Nadjá. Kdyby jednotlivé Nadjá s tím nesouhlasilo, tak se to nemůže stát. Proto ten respekt k výstupu ze stvořeného. Neexistuje jiný výstup, než že bytost došla do bodu B. Takže vše je dobré.
Ivanka : je zbytečné ptát se na věci týkající se vesmírných věcí. Vaší nejdůležitější záležitostí je, jak být lepší, jak docílit toho, jak se zbavit svých egoistických stavů. Jestliže vy tady se nebudete starat, jak se naučit trpělivosti a budete se zajímat támhle o nějaké souhvězdí, tak se nikdy až tam nedostanete. Váš úkol je tady ve hmotě se sjednotit s Otcem.









1 komentář:

  1. Jarmilo, moc Ti děkuji.
    Je úžasné si to přečíst a oživit v sobě základní přednášky a zas něco pochopit trošku víc ...
    Přeji všem krásné čtení a pochopení.

    OdpovědětVymazat