středa 18. prosince 2013

Tajná světová vláda z nejbohatších lidí

Dotaz na přednášce: Co si myslíte o tajné světové vládě složené z nejbohatších lidí a kolik jí dáváte času? 
(Iva Adamcová, přednáška Praha 14. 12. 2013, 2:55:20 )

Víte, nahoře oni neradi chtějí říct čas, nikdo se ho nedozví. I pokud jde o náš osud - je viditelný v určité fázi vývoje, tam je to energeticky nastavené, nicméně čas se nikdy člověk nedozví.

Ono je tu víc věcí, které se tady odehrávají. Nebude to mít dlouhého trvání. My jsme teď o tom diskutovali dokonce i u oběda s pár lidmi, co byli okolo nás.

Je to nastavené a je to všechno připravené, a věřte mi, že ti, kteří to dělají, kteří vytvářejí tu vrstvu, která se snaží ovládat svět, i ti jsou naprogramovaní na tuto dobu přestavby planety. Je to nutné, protože aby se něco mohlo zbořit, musí dojít tak strašně silná vrstva egoismu do takového pnutí, aby se všechno mohlo zdestruovat. Základem obnovy je destrukce. Napřed musí dojít k destrukci, aby se mohlo znovu něco postavit něco nového. To máte vždycky tak.

Kdysi nám ukazovali: představte si, co se děje, když třeba přiletí vlna tsunami nebo nějaký uragán. Jak potom ti lidé jako mravenečkové jdou a postaví si nové domečky a lepší než byly ty původní. To je vývoj viděný zvnějšku, z toho horního patra.

A i tady jsou vrstvy, které jsou nastaveny a jsou skryté. Je k tomu vždy využita ta vrstva, která chce vládnout, to znamená vrstva černé magie. Její centrum sídlí v Americe. Je to nenápadná vrstva, ale pozor, nemá s tím co dělat vláda Ameriky, to je ještě nad ní. Amerika totiž rozhoduje přes finanční útvary, které jsou uloženy někde mimo, o státech celého světa. Takže vidíte, jak se to všem těm různým státům nelíbí, a že třeba i ten odpor, který je nastavený i v tom terorismu, je destrukcí. Co zasejou, to sklízí. To se všechno vrací.

Teď se toho využije při očistě planety. Ale časový vývoj vám skutečně nemohu říct. I kdybych ho věděla, tak vám ho nesmím říct, ale já ho nevím. Protože musí proběhnout velice složitá operace přenosu všech těch událostí, a to bude veliký zmatek. Uvědomte si, kolik lidí se bude bránit změnit svůj životní styl. Vy jste na něco zvyklí, a neumíte si představit, jaké dopady by měla ztráta nějakého toho požitku, který my tady máme zatím k dispozici, jak to bude vypadat. Připravte se jenom na chaos.

Jediné, co po vás chci: zachovejte klid. Kdyby z vás vypadla ven jakákoli negativní emoce, tak už by na vás ta energie mohla dostřelit. Zkuste si přečíst ještě jednou Metafyzické příběhy od Eduarda Tomáše, oba dva díly. Tam někde naleznete jisté informace, které jsou pro vás důležité.

Ano, byli jsme posláni, abychom vám rozšířili obzor. Nicméně, když poslechnete, a pochopíte, že máte být jenom světlem, svojí vibrací se dostanete do takové výše, že to, co se bude dít tady, se vás nebude v žádném případě dotýkat fyzicky. Na to nezapomeňte.

Takže, žádné negace, žádné posuzování. Budete Bohem chráněni, protože vaše hmota bude vibrovat v úplně jiných vlnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat