úterý 1. října 2013

Přednáška Opava 1. část, 28. 9. 2013

Přednáška Opava 1. část, 28. 9. 2013 

Mnoho lidí mě  tady rok nevidělo, a velmi mnoho lidí neví, že existují audionahrávky, protože poslední video, které se točilo, bylo vlastně přesně před rokem ve Zlíně na univerzitě 28. září. Už přes léto se ozýval hlas nitra, který nechtěl, aby se videa natáčela dál, protože mnoho lidí není připraveno na informace, a když neviděli základní videa, tak se také stává, že si někdo jen tak klikne na nějakou přednášku, kde není základní výklad, a ti lidé by se zablokovali odsudkem. Protože jsem přišla pro velmi malou konkrétní skupinu lidí s informacemi, které předávám, a musím vysvětlit běh světa, abyste se v něm orientovali.

Učím vás žít, být obyčejným člověkem. Protože obyčejné lidství je mnohem víc než jakákoli černá i bílá magie, kde člověk vývojově nabírá informace, které potom zneužívá, a teď dobře poslouchejte, buď ke zlu – to je systém černé magie, anebo potom i k dobru, kdy v nevědomosti činí dobro, tlačí a sebírá karmické zápisy druhých lidí, přičemž oni musí prožít své pochopení, a to pochopení jim je sebráno. Je to vlastně systém pokory, neboli to, co přišel naťuknout a sem lidstvu říct v praxi Kristus.

Takže, velmi dobře poslouchejte, abyste viděli a mohli dneska prožít, že vše je dobré. Během přednášky se vám mohou dít zvláštní věci, můžete tak nějak vrnět, protože se vám budou otevírat čakerní systémy. Někdy to bude hodně silné, jestli tam budete mít blok. Stává se, že na přednášce někdo nevydrží, musí odejít, nebo se rozpláče. Nebojte se toho, je to vyčištění kanálu přes ty informace, kdy přehodnocujete své kartotéky a bloky, které v sobě máte. Je to přirozené, ale děláte to vy sami. Každý z vás si nabere své procento pochopení z toho, co řeknu.


Oproti přednáškám, které jsou na videích a jsou přístupné veřejnosti, přišlo tento rok mnoho informací, které se postupně přidávaly na audiopřednáškách. Kdo by je chtěl, může si napsat tady Danu Hrabalovi na adresu dan.hrabal@gmail.com. Ale prosím vás, poslouchejte chronologicky a pomalu. Nemůžete nic urychlit, nebylo by vám dobře, protože tělo se pohybuje až za vědomím pomalým předěláváním a zkušenostmi. Takže to prosím vás respektujte. Stejně byste nemohli urychlit svůj vývoj, to nejde. To už si berete do ruky vůli člověka, který by chtěl být lepší, a to už je záležitost vašeho egoismu, neboli vůle vašeho jména a těla. Tak začínáme.

Všechno, co existuje, je vědomí. Zhruba před 50 lety, když mi bylo tak 4 – 5 let, jsem byla probuzena Bohem, vědomím ve mně. Stála jsem vysoko nad planetou a pozorovala jsem její obraz. Prožívala jsem pocit, že vidím sama sebe. Ta planeta jsem byla já. Všechno bylo tak dokonalé, barevně krásně odstíněné, to vědomí bylo neskutečně krásné. Věděla jsem, že všechno na té kuličce přede mnou, na které se pohybovaly všechny oceány a všchny pevniny, je vědomí, které ji oživí, které sestoupí sem. Tenkrát jsem tomu jako malá čtyřletá holčička moc nerozuměla, ale věděla jsem, protože to vědomí bylo současně v celém průběhu mé křivky A-B, že mi to jednou dojde. A skutečně krok za krokem přicházel Otec a osvětloval mi všechny záležitosti, situace a události, které mi dělali druzí lidé. A tohle všechno, to pochopení vám dnes potřebuji ukázat, abyste skutečně prožili, že všechno, co se vám kdy dělo, děje a dít bude ve vašich osudech, je dobré, a vysvětlit věci, které vás oddělují v iluzi hmoty.

Bůh je úplně všechno. Je to vědomí, které žije buď mimo hmotu, anebo i ve hmotě, když přijde čas, aby se ta vaše částečka vědomí ponořila do hmoty. Ta hmota klasifikuje pouze první tři dimenze, první, druhou a třetí. My budeme teď mluvit o třetí, protože vy se pohybujete ve třetí dimenzi. Je tam hladina, taková krusta, která odděluje stav vědomí, a to je hladina zákona hmoty. Vy jste tohle božství. Tady když vyšrafuju tohleto políčko, tak to je Bůh. To jste vy všichni.

Zkuste si představit, že v některém minulém životě jste měli jiné tělo a jiné jméno, a přišli jste si zahrát roli tohoto života. Muž se bude jmenovat dejme tomu Jiří. Tenkrát jste se jmenovali Jiří. Něco jste už uměli z minulých životů, něco jste si pamatovali, co byste dělat neměli, a něco jste ještě neuměli. Většinou to, co neumíme, je reprezentováno takzvanými negativními emocemi, kdy něco odmítáte. Když neumíte dejme tomu třetí čakru, tak se ještě zlobíte, protože nerespektujete konání druhých lidí anebo situace. V tom případě jste se celý život zlobili na nějaké druhé lidi. Ten človíček, který se vtělil do hmoty, která se jmenuje Jiří, si ale neuvědomoval, že je vším, na co se podívá. A že tím, že to dělá sobě, neboli zbytku světa, si píše karmu. A ta ho musí dohnat.

Jednoho dne ten člověk odloží své tělo, které se jmenuje Jiří, a narodí se třeba do těla, které se jmenuje Michal. Vybere si rodiče, a samozřejmě všechnu ostatní hmotu svého života, tedy lidská těla, která se pohybují v tom osudu. A ono to začíná u těch rodičů, že jeden z těch rodičů minimálně se také bude zlobit. Takový rodič je pro mě ten nejlepší, jaký může být, protože on mi vybíjí moji vlastní karmu odporu k druhému člověku. Když já se znovu na toho člověka budu zlobit jako na svého rodiče, že se tak chová, a budu ho kritizovat, budou se mi takoví lidé táhnout celým životem. Protože nerespektuji obrovský obdiv a lásku k tomu člověku, který mi předvádí to, co já bych neměl dělat druhým lidem. Proto je takový rodič pro mě dobrým rodičem. Mám ho za to milovat. Ten člověk vám přijde vybít karmu. Novou karmu si zapíšete novým odporem.

Takže vidíte, že ti, kteří vám takzvaně přicházejí ubližovat, vám obrovsky pomáhají. Oni zastaví to, co jste si kdysi dávno zapsali, a teď se čeká na to, jestli jste pokorní a přijmete toho člověka takovým, jakým je – jako dobrým, protože on vám něco ukazuje, anebo jestli ho znovu odmítnete nepokorou, a znovu po čase budete muset prokazovat, jestli už jste víc pokročilí anebo ještě ne. Je to na vás, máte všechno ve svých rukou, dokud neuchopíte systém sjednocení.

Ono se to vyvíjí. Takže ten človíček, vy, se neustále rodíte ve vědomí Boha, to je vaše skutečné vědomí. To se vtělí, vybere si rodiče, a vtělí se do hmoty, která se jmenuje tělo. A tady nahoře, když se prolne přes hladinu zákona hmoty, což je vlastně satanská rovina, iluze, si začne po čase, kdy se kolem druhého roku života vyvine ego, myslet, že je jméno a tělo. Všichni jste Bůh, který se považuje za jméno a tělo, které reprezentujete, ale tak to není. Jste Bůh, který má k dispozici nástroj, se kterým se tady máte pohybovat. Je to jako když jako řidič sedíte v autě a řídíte volant, a máte ho používat pouze k dobrým věcem, protože, a to už víte, sklízíte jen to, co zasejete.

Ano, jestliže zaséváte dobro, jste pokorní, přijímáte negativní věci světa v klidu a míru … vy se smíte bránit jenom tělem, a ne emocemi, protože vaše skutečná realita je za těmi emocemi. Tohle když vám dojde, stanete se vším a dostanete v pravou chvíli vše, co budete potřebovat. Protože Bůh sám sobě dává vždy přesně ty potřeby, které přicházejí na řadu. Tuto informaci, kterou dávám, chápete každý trochu jinak, podle míry, kterou jste schopni pochopit. Nesmí v tom být samozřejmě vypočítavost. Já se za malou chvíli dostanu dál, abyste viděli systém zrozování.

Tahleta hladina, vidíte to, tady je těch človíčků strašně hodně. (Promiňte mi moje malůvky, to jsou takové patvary (:-). Tady těch lidí je hodně, a jejich skutečná realita je božství v nich. A teď pozor na tady ten kanál: já vás převádím přes šestou čakru. Šestá čakra, třetí oko, se otevře jedině tehdy, a teď dobře poslouchejte, jestliže přestanete poslouchat hladinu egoismu, která za vás mluví. Každý, kdo se dostane pod tuto hladinu oddělenosti, podléhá hlasu, který se tam ozývá, ale není váš. Vaše nejsou zlosti, vaše není kritika, váš není nátlak na druhé lidi, posuzování těch ostatních. To se tam ozývá automaticky samo. Ale do určité míry vývoje člověka člověk neumí oddělit to svoje a to, co vám nepatří. Jste loutky, v tu chvíli ten člověk je loutka. Jestliže ale víte, že
všechno, co je tady na planetě špatné, dělá automaticky tahle hladina, už se nemůžete zlobit na druhého člověka, že vám něco udělal. On za to nemůže. On nemá sílu to odmítnout, ignorovat tenhle hlas. Jestliže ho ale odmítnete, na jakékoliv čakře – každá čakra má své negativní emoce, odporující emoce – tehdy se všechno opakuje a všechno musí přijít znovu.

Jste skutečně úplně všechno. Vidíte, hranice vašeho vývoje A až B je stanovena, a máte domluveno se všemi ostatními hmotnými těly, že vám přesně udělají to, co vám udělají. Zjistili jste třeba, že ve vašem okolí se k vám chová někdo jinak než k druhým lidem? I vy to máte, že cítíte karmické zápisy, které si lidé nosí s sebou, to je vlastně energie. Takže, někdo vás třeba něčím provokuje, neumíte si to vysvětlit. Někdo je vám sympatičtější, někdo nesympatičtější, cítíte tam hranici, jak někteří lidé jsou odděleni, jak se uzavírají do těch svých ulit. Stačí to respektovat, soucítit s takovým člověkem.

Karma se vybíjí velice jednoduše. Velice jednoduše, když víte, že kdokoli k vám přichází cokoliv udělat, tak si to zasloužíte, jste rádi, že vám někdo tu karmu vybil, a toho člověka neodsoudíte. Na první čakře je závadný emotivní poryv, že ten člověk je špatný. Na dvojce, že vám vadí jeho chování. Na trojce je nerespektování, že to dělá, zlobíte se, odtlačujete to. Na čtyřce to jsou lítosti a nenávisti. Na pětce posuzování a kritika. Ke všem těmto věcem se dostaneme.
Ještě je to, jak víte, rozdělené, že v levé straně vašeho těla máte hmotu, to znamená konkrétní lidí. Ano, tělo člověka je hmota, to už jste se dnes dozvěděli, vaše tělo je sestaveno z prvků téhle planety, a když ho odložíte, ono se rozpadne a zase je využito jinde, to je stavební jednotka, která tady zůstává. Pro mě vždycky bylo nesmyslné chodit na hřbitov a oplakávat tam ostatky. To je to samé jako když oplakáváte kytičku na zahradě, která se rozložila. To je šat, který ten Bůh odloží, a už ho nepotřebuje. Když už pak znáte svoje minulé životy, už je vám jedno, co jste byli. To už není. Výdobytky z toho života vám zůstávají tady v tomto těle. Vy si nemusíte pamatovat, čím jste byli, co jste dělali nebo nedělali, protože všechny zkušenosti máte nyní v sobě. Vývoj pokračuje.

Jediné, co je skutečnou realitou, je totiž vývoj. Vy jste se teď narodili do speciální doby. Ta doba je velmi důležitá. Přišla jsem v době, kdy vám přináším nové informace, z toho důvodu, že planeta se dostala do úplně jiné fáze, kde ještě nikdy nebyla. Ano, naše hmota, naše planeta, ty prvky, které využíváme, abychom se jako Bohové mohli tady pohybovat, se dostala do vyšších dimenzních stavů. Planeta pomalinku zvedala svoje vibrační pole, které mělo několik bran v posledních deseti letech, a poslední brána, kterou jsme prošli a planeta je hotová, byla na konci března tohoto roku.

Proto se teď dějí kolem nás v hmotném světě takové drsné věci, a ještě se nějaký čas dít budou, protože vaše hmota a hmota planety by měla vibrovat už v 5D, vysokými vibracemi. Každý egoismus, který teď každý člověk uvnitř toho těla udělá jako nevědomý Bůh prosazením své vůle, sníží vibraci, a na toho člověka přijde zpátky karma. Dřív to trvalo dlouhý čas, než přišla karma zpátky, a teď ji máte za chvilku na těle. Za hodinu, za týden, za dva dny. Hned se to vrací. A pozor, ty smrště jsou obrovské, protože ty egoismy, které tady jsou, jsou obrovské. Proto jsou ty hromadné bouračky a zemětřesení a neuvěřitelné věci, které se teď dějí.

Jsou tu velice rychlé změny, podívejte se třeba i do politiky, kde nějaká duše si nabere, že něco dejme tomu vytuneluje, a hned se na to přijde, v krátké době, a hned se to vymění, aby to ta jiná duše zase mohla zkusit. Ono je to skutečně dobré, nebojte se, nebraňte se tomu. To, co považujete za naše společné peníze – nedívejte se na to tak. Ta hmota je tu proto, aby si to ti lidé vyzkoušeli, a vy jim to musíte umožnit. Nikdo si odtud neodnese ani halíř, věřte mi. Ani vaše tělo si s sebou nevezmete. Veškerá hmota, která reprezentuje tento hmotný svět, tady zůstává. Je to jenom modelína, plastelína, která se mění vývojem. (00:22:00)