pondělí 30. září 2013

Dotaz: Co je celek a oddělenost?

Co je celek a oddělenost? (Ústí nad Labem 2, 13. 9. 2013, 00:00 – 9:16)

Zkuste si prosím vás uvědomit, co je to celek. Celek je všechno, to znamená, Bůh je celek. Ta část, která se vtělí do hmoty, je v nevědomosti, a zapomene na to, že patří k celku, a pak prožívá různé hry svého života, kde jsou boje a různé odpory a různá nepřijetí, než jí dojde po čase, že to není nutné, a vyvine se do takzvané zralosti, kdy pochopí, že je celek.

A co to znamená oddělenost? Poslední fází oddělenosti je zdánlivě jednoduchá věc, kterou jste byli navedeni, abyste dělali. Uvádějí to dokonce i dnešní autoři duchovních a dokonce vysoko duchovních knih a záležitostí. Mnozí lidé, když to řeknu, jsou vyděšení. Je to prosba, nebo i modlitba. Zkuste si představit, když o něco prosíte, třeba i pro druhé lidi. Třeba aby byli šťastní. Tak chcete něco jiného než je. To je pravda. Nerespektujete vývoj toho člověka, který v tu chvilku si připadá nešťastný. Ale on si vlastně navolil osud, který má přijmout, aby se naučil být šťastný a najít to štěstí v sobě, které tam žije. Každý člověk toho Boha v sobě má, i to štěstí, které je bezpodmínečné.

Člověk ve hmotě si vytváří: Já budu šťastný, až budu mít pět miliónů. Já budu šťastná, až budu mít chlapa blonďáka s modrýma očima. Do té doby šťastná nebudu. To jsou podmínky, které si lidé dávají svým egoismem.

A samozřejmě, protože planeta byla do této doby ve 3D, tak jsme měli nastavenou bibli na 3D. Už tam byly náznaky, které se týkaly pětidimenzionálního světa, a jsou nastavené i v Otčenáši. Ano, buď vůle tvá jak v nebi tak i na zemi, to je 5D. Já jako Bůh souhlasím s tím, co se děje, i když vlezu do hmoty na tu Zem. Je to moje vůle. Ale na konci Otčenáše už je to jinak: Ochraňuj nás od všeho zlého. Už tam byl nádech nějaké reality, ale tady je najednou nastavená modlitba, bránění se, což je stav 3D, neboli oddělenosti. Proto dnes mnozí lidé, kteří dnes ještě nejsou připraveni nechtít něco jinak, nesouhlasí.

Jak jsem dnes mluvila třeba o válce v Sýrii: věřte mi, je to stejné, musíte to respektovat. Je hloupost myslet si o mně, že to schvaluji. Silně egoistický člověk by řekl: Hele, ona říká, že je to správné …

To je nesmysl, to je pouhé holé nepochopení tohoto problému. Kterým směrem vás vedu: stav 5D je vlastně změna vašeho vědomí, kdy si uvědomíte, že skutečně vše je dobře, protože žijete v celku, který se vyvíjí. To znamená, že modlitba, ale i prosby andělům jsou zbytečné. Protože oni jsou vy a vy jste oni. A abyste se stali andělem, neboli abyste pokorně sklopili hlavu a souhlasili tady ve hmotě se vším, s tím osudem, který máte nastavený, a odloupli jste se do stavu nejvyššího, 5D, který tady teď je možný, musíte se spojit s celkem neboli souhlasit. Takže neprosit a nemodlit se. A to je hodně těžké. Celá tisíciletí vám bylo předkládáno, že se to dělá, a musí se to dělat. Vy totiž jste taky Bůh. Jste skutečně úplně všechno, je to část celku. A abyste se jím vědomě stali, musíte vědět, že každý z téhle hmoty si nabral svůj osud svého vývoje, a dějí se mu věci správně.

Skutečný stav reality – teď jsem o tom mluvila před chvilkou – je, že vy si vyberete celý svůj osud. A je tam nastaveno: kdy se vdám, kdy budu mít děti, kdo z rodiny třeba zemře, a třeba i moje dítě, nebo někdo z mého okolí. A i to moje dítě, které tam je, má svůj osud, který končí v bodě B, kdy jeho matce jako rodinnému příslušníkovi bude tolik a tolik. Tam to všechno souhlasí. A odevzdat se boží vůli znamená respektovat vůli Boha, neboli toho mého dítěte, který si zvolil osud odsud potud, a respektovat svůj osud, který tady je. Žádná lítost vám nepomůže, naopak vás zablokuje, takže v dalším osudu prožijete něco podobného.

Stav 5D je absolutně čistý stav bez jakéhokoli utrpení, neboť víte, že všechno se děje tak, jak se to děje, podle vaší vůle, kdy všem lidem ve vašem životě se musí udít, co je, a jim podle vaší vůle, že to respektovali. Všechno je totiž už dávno nastavené. Je to osud planety. Žijete ve hmotě. Jste bohové, kteří přišli do hmoty zahrát osud planety. A on je nastavený. I se všemi válkami, i v minulosti i co se odehrávají na světě teď. Vy jste pouze jejich součástí.

Jste velmi dobří, žijete v oblasti, kde jste vlastně za posledních skoro 70 let nezažili válku. Tahle země byla velmi zkoušená. Opravdu velmi, ta historie byla velmi pohnutá. Byli jsme vedle velmi silného a agresívního státu, který tady byl (Německo), a taky jsme se pohybovali v různých státních formacích, zažili jsme doby temna, kdy jsme „bojovali“ jako národ za jazyk. Odehrávaly se různé věci, a většina bytostí, které tady dneska žijí, tady žila i v minulosti, protože jste vybroušení. I ten stav totality byl velmi důležitý, skutečně moc důležitý, protože ti nejlepší byli spokojení i ve stavu totality. Ale bez toho, aby udávali nebo aby dělali nějakou špínu. Žili své životy, tak jak jim to ten osud umožňoval, bez toho, že by žehrali, že nemůžou cestovat, že nemůžou spoustu věcí. Tak si koupili zahrádku, sekali trávník a česali jablíčka, a byli šťastní. To byly ty nejvyšší duše.

Každá vrstva má vždycky v tom státě své zastoupení. Pak tu byli ti, kteří bojovali za svobodu, kteří jakoby přehnali tu vůli. Každý má ten svůj osud nastavený, my to pouze vidíme z fáze oddělené buňky jednotlivce, takže to vidíme velmi zkresleně, ale realita je pravá. Všichni ti lidé dělali ve svém osudu správně to, co dělali, protože v tom místě byli na správném místě, ve správnou dobu a se správnými svým činy, které v té době byli schopni dělat, nebo potom nedělat a odkládat.
Takže, tohleto je realita 5D: jestliže já žiji v realitě 5D, před sebou vidím jen dlouhý tunel, nic neodmítám, tak tady už vidím přesně body, kdy se ten život bude trošku otáčet, kdy něco bude trochu jinak. Je vám to vlastně ve skutečnosti už jedno, protože víte, že ten tunel je nastavený, takže není se čemu bránit. Je to vaše vůle, že to bylo. Proto to smíte zahlídnout. A je to velmi příjemné. Tohle jsem chtěla předeslat, než začneme s povídáním k čakrám. (9:16)


Žádné komentáře:

Okomentovat