neděle 3. listopadu 2013

Přírodní potraviny

Teď se hodně mluví o zdravé výživě. Které přírodní potraviny jsou podle tebe pro tělo zdravé a přínosné a je dobré je tělu podávat? Aloe vera, konopné semínko, rybí tuk, mandle, med, zázvor a jiné?
(Iva Adamcová, přednáška Bystřice pod Hostýnem, 28. 9. 2013, 5:34)

Všechny jsou dobré. Víte, planeta tady má skutečně hodně dobrých věcí. 

Třeba si hodně mixujte zelený špenát, zelené listy s chlorofylem, s ovocem, třeba s mangem. Dejte si do toho vodu, udělejte si takové pití, dejte si do toho banán, ten ztlumí chuť toho zeleného, a střídejte ovoce, a popíjejte to denně. Zaprvé, tělo s tím nemá práci, zadruhé, molekula chlorofylu je podobná krevní buňce vašeho těla. Tělo si umí doplňovat stavební látky své hmoty z fytolátek, které tady jsou.

Jezte hodně procent živé stravy, fakt je to výborné, protože vaše tělo je živé. Všechny látky anorganické mají jinou stavební strukturu, a tělo je vylučuje, nebo je ukládá do odpadu, protože si s nimi neví rady. To už je taky známé.

Klidně si jezte maso, když na něj máte chuť. Já to s masem nepřeháním, ale jím ho, dokud to skutečně samo neodpadne. To není problém. Když cítíte, že vám nechutná, klidně ho nejezte, ale doplňujte si bílkoviny jinou cestou. Přes fazole, různé luštěniny a jiné látky, třeba tofu, tvarohy. Pokud samozřejmě nemáte nějaké reakce, třeba na mléčné výrobky, to už musíte vědět vy.

Všechna semena jsou výborná. Ale pozor na ně ve velkém množství, obsahují velké množství tuku, které by vás zahlcovalo. Konopné semínko je výborné, lněné semínko, otruby ve všech fázích jsou výborné, ty se dají všude přidávat. Nebo pšeničné klíčky, všechny potraviny, které jsou naklíčené, jsou výborné, protože semeno samo o sobě, než se rozroste, potřebuje obrovský start. A ty látky, které tam jsou, startují skutečně všechny děje, a vaše tělo je dokáže zpracovat.

Teď se přichází na tyhlety informace, záměrně nezávisle a paralelně, protože vy máte ta těla mít silná, pevná a zdravá. A vy je mít budete.



Samozřejmě, hlídejte si psychiku, ta je nejdůležitější. Tohle už je jenom doladění vašeho už zdravého těla. To je důležité vědět. Když budete žít zdravě potravinově a budete dělat bloky v psychice, nebude vám to nic platné.

Žádné komentáře:

Okomentovat